ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Συνάντηση του Κοντονή με τους Παλαίμαχους των δυο "αιωνίων"

Συνάντηση του Κοντονή με τους Παλαίμαχους των δυο "αιωνίων"
Κοντονής

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής, θα υποδεχθεί την Πέμπτη (19/11) στο γραφείο του παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για να θυμηθούν τα παλιά και να περάσουν το μήνυμα του "ευ αγωνίζεσθαι".

Τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού θα δεχθεί στο γραφείο του την Πέμπτη (19/11) ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής. Ο Υφυπουργός προχώρησε σε αυτό το κάλεσμα προκειμένου να συζητήσει με τους παλαίμαχους άσους για τα ντέρμπι του παρελθόντος, να θυμηθούν τα παλιά αλλά και να περάσει το μήνυμα του "ευ αγωνίζεσθαι" ενόψει του ματς του Σαββάτου (21/11).

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής θα συναντηθεί αύριο Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015 στις 14.00 στο γραφείο του με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα, παίκτες -θρύλοι, που έγραψαν την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν μεγάλες στιγμές του παρελθόντος, να στείλουν και πάλι το μήνυμα του «ευ αγωνίζεσθαι» και του φιλάθλου πνεύματος, καθώς και να υπενθυμίσουν σε όλους την μοναδική συγκίνηση που προκαλεί σε χιλιάδες Έλληνες το ποδοσφαιρικό ντέρμπι των «αιωνίων»".

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ