ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Στη Λεωφόρο του SPORT 24 με λέξεις, ήχο και εικόνα

Στη Λεωφόρο του SPORT 24 με λέξεις, ήχο και εικόνα

Η ώρα του πρώτου ελληνικού Clasico, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, έφτασε. Το Σάββατο (21/11) οι αιώνιοι αντίπαλοι παίζουν μπάλα στη Λεωφόρο, αλλά και στο γήπεδο του Sport24.gr

Μπείτε σε ρυθμούς ντέρμπι από το πρωί του Σαββάτου, ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα των δύο ομάδων και ζήστε μαζί μας την εξέλιξη του μεγάλου αγώνα, αλλά και το "καυτό" τρίτο ημίχρονο.

Με ρεπορτάζ, αφιερώματα, αναλύσεις και trivial σάς βάζουμε στο κλίμα του ντέρμπι, την εξέλιξη του οποίου θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τόσο μέσω της LIVE πλατφόρμας του Sport24.gr, όσο και ραδιοφωνικά από τον Sport24 Radio 103,3. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι οι Αλέξανδρος Νικολαϊδης και Βαγγέλης Πρωτόπαππας, ενώ θα υπάρχουν... ακροβολισμένοι σε κάθε σημείο του "Απ. Νικολαϊδης" πέντε ρεπόρτερ.

Από νωρίς του Σαββάτου, η πληρέστερη δημοσιογραφική ομάδα θα βρίσκεται στο πόδι του για τις δικές σας ανάγκες.

  • Δείτε LIVE την εξέλιξη του αγώνα Νέων, μεταξύ των δύο ομάδων.
  • Ακούστε από τις 10:00 ως τις 12:00 τους Αλέξη Βιρβίλη και Βασίλη Τεμπέλη να συνομιλούν με τους ακροατές του Sport24 Radio 103,3.
  • Στις 14:00 μην ξεχάσετε το κασκόλ! Ηλίας Ευταξίας και Θοδωρής Ρούσσος, σας μεταφέρουν τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, λίγο πριν το μεγάλο παιχνίδι.
Στη Λεωφόρο του SPORT 24 με λέξεις, ήχο και εικόνα

Πέντε δημοσιογράφοι θα είναι από το "Απ. Νικολαϊδης" τα "μάτια" του newsroom του Sport24.gr, μεταφέροντάς σας με ταχύτητα και εγκυρότητα τις ειδήσεις, πριν - κατά τη διάρκεια - και μετά το τέλος του αγώνα.

Στη Λεωφόρο του SPORT 24 με λέξεις, ήχο και εικόνα

Και επειδή το "τρίτο ημίχρονο" του ντέρμπι αναμένεται -όπως πάντα- ενδιαφέρον, μείνετε εδώ να μας διαβάσετε, να μας δείτε και να μας ακούσετε...

  • Διαβάστε πρώτοι τα σχόλια των Γιάννη Σερέτη και Παντελή Διαμαντόπουλου.
  • Ακούστε το σχόλιο του διευθυντή του Sport24.gr, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, στον "αέρα" του Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή SUPER BALL.
  • Αμέσως μετά τη λήξη, θα ακολουθήσει η εκπομπή SUPER BALL με όλο το ρεπορτάζ από τη Λεωφόρο και σχολιασμό του ντέρμπι από τους παρουσιαστές και τους προσκεκλημένους.
  • Μετά τα μεσάνυχτα, ανοίγουν οι τηλεφωνικές γραμμές στον Sport24 Radio 103,3! Οι Ηρακλής Αντύπας και Κώστας Γκόντζος σχολιάζουν το παιχνίδι και συζητούν με τους ακροατές.
Στη Λεωφόρο του SPORT 24 με λέξεις, ήχο και εικόνα

Σας περιμένουμε εδώ! Για να τα ζήσουμε, να τα ακούσουμε και να τα δούμε όλα! Γιατί μόνο στο SPORT 24 μπορείς να ζήσεις ολοκληρωμένη την εμπειρία ενός μεγάλου αγώνα..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ SPORT24 RADIO 103,3 ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ