ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Σκάουτ από Γιουνάιτεντ και... Μίτσελ στην Λεωφόρο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Αρκετοί σκάουτ ευρωπαϊκών συλλόγων θα βρίσκονται το Σάββατο το βράδυ στο Απόστολος Νικολαϊδης για το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Ως είθισται έτσι και φέτος αρκετοί σκάουτ ξένων ομάδων έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να βρεθούν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας το Σάββατο για να δουν από κοντά το "αιώνιο" ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Όπως έχουν ενημερωθεί επίσημα στο "τριφύλλι" άνθρωποι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Μάλαγα στην οποία είναι προπονητής ο Μίτσελ αλλά και από τις Βασιλεία, Τράμπζονσπορ και Αλάνιασπορ θα βρίσκονται μεταξύ των θεατών.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τους παίκτες που θα έχουν σημειώσει στα μπλοκάκια τους αλλά δεδομένα πρόκειται για ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων.

Επίσης στην Λεωφόρο θα βρεθεί και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του θέλοντας να δει τους Έλληνες διεθνείς των δυο συλλόγων.

Ακόμα δεν αποκλείεται να βρεθούν αρκετοί ακόμα μάνατζερ και εκπρόσωποι συλλόγων που απλά δεν έχουν ενημερώσει επίσημα το τριφύλλι. Πάντα άλλωστε το ντέρμπι τραβάει πάνω του όλα τα βλέμματα της Ευρώπης.

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ