ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός στο "Καλαφάτης", επιβλήθηκε με 4-0 του Παναθηναϊκού

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός στο "Καλαφάτης", επιβλήθηκε με 4-0 του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψαν το ντέρμπι των Νέων οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού, αφού επιβλήθηκαν με 4-0 επί του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καλαφάτης". (VIDEO)

Μπορεί το παιχνίδι να μην είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού ο Ολυμπιακός μάχεται για την πρωτιά με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην ενδέκατη θέση, ωστόσο πάντοτε τα ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες σε οποιοδήποτε άθλημα και σε οποιαδήποτε ηλικιακή κατηγορία έχουν πάντοτε ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε στο "Γ. Καλαφάτης" τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι των Νέων με τους πράσινους να μπαίνουν πιο δυνατά στον αγώνα.

Στο 19 οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι. Ο Παπανικολάου έκανε την παράλληλη σέντρα από τα δεξιά αλλά το ψιλοκρεμαστό σουτ του Νιούμαν σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κατσιμήτρου. Εννιά λεπτά αργότερα ο Γ. Αγγελόπουλος πέρασε όμορφα τον προσωπικό του αντίπαλο, βρέθηκε απέναντι στον Κατσιμήτρο, αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού απέκρουσε με τα πόδια! Στην επαναφορά ο Αφφελόπουλος Β. έκανε το μονοκόματο σουτ από τα 25 μέτρα αλλά και πάλι ο Κατσιμήτρος μπλόκαρε εύκολα.

Έκτοτε ο Ολυμπιακός άρχισε να ανεβάζει στροφές και στο 36' μπήκε μπροστά στο σκορ όταν ο Τσιμίκας έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε στον Τζανουλίνο και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του σε μια άτυχη στιγμή για τον αμυντικό του Παναθηναϊκού.. Ακολούθησαν δύο σημαντικές ευκαιρίες για τους ερυθρόλευκους μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με τους Λάτσι και Ανδρούτσο να αστοχούν.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του, όταν ο Τσιμίκας ξεκίνησε μία ωραία προσπάθεια από το κέντρο, άνοιξε δεξιά στον Λάτσι και αυτός με πλασέ από πλάγια θέση νίκησε τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού. Περίπου 20 λεπτά αργότερα ο Μανθάτης κέρδισε το πέναλτι από τον Μαυρωμάτη και ο Σάλικας ευστόχησε κάνοντας το 3-0.

Δείτε την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σάλιακα

Το τελικό 4-0 ήρθε όταν ο Τσιμίκας έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά και ο Λάτσι πλάσαρε εύκολα πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-4

Σκόρερ: 36' Τζανουλίνος (αυτ), 46', 81' Λάτσι, 66' Σάλιακας (πεν)

Παναθηναϊκός: Βασίλας, Τζανουλίνος, Ευαγγέλου, Οικονομόπουλος, Μαυρομάτης, Στάικος, Αγγελόπουλο Β'., Αγγελόπουλος Γ', Λάμπρου, Παπανικολάου, Νιούμαν

Ολυμπιακός: Κατσιμήτρος, Σάλιακας, Τσιμίκας, Νικολάου, Ρέτσος, Μεγαρίτης, Μαλφάτης, Πλέγας, Ανδρούτσος, Λάτσι, Χατζάρας

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ