ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Ρομπέρτο: "Ακατανόητο να περνούν τόσα αντικείμενα"

Ρομπέρτο: "Ακατανόητο να περνούν τόσα αντικείμενα"
Ρομπέρτο INTIME SPORTS

Ο Ρομπέρτο μίλησε για το ακατανόητο γεγονός να περνούν στο γήπεδο επικίνδυνα αντικείμενα παρά τον ελέγχο της Αστυνομίας και την κατάσταση του Φινμπόγκασον.

Λίγο μετά την οριστική διακοπή του αγώνα στην Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ο Ρομπέρτο μίλησε για τα όσα συνέβησαν και εξέφρασε τη λογική απορία: "πως γίνεται να περνούν τόσα αντικείμενα από τη στιγμή που υπάρχει τόσο μεγάλη αστυνομική δύναμη".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην NOVA:

"Συνέβη γι ακόμα μία φορά και δεν πρέπει να συμβαίνει. Δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Δεν θα γίνει το ματς που περίμενε όλος ο κόσμος κι εμείς. Ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. όλα αυτά εξαιτίας των φανατικών. Αυτά πρέπει να απαγορεύονται", είπε αρχικά ο Ισπανός.

Για το τι έγινε στο ζέσταμα, είπε: "Βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, όπως κάνουμε πάντα, με την ηρεμία γιατί πιστεύαμε πως θα είναι ήρεμα τα πράγματα. δεν έγιναν όπως τα περιμέναμε. Νιώθουμε σεβασμό για τον κόσμο και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και αισθανόμαστε απογοητευμένοι. Και οι δυο θέλαμε να παίξουμε, αλλά δυστυχώς αναβλήθηκε το ματς".

Για τον Ζέκα με τον οποίο είχε χειραψία μετά είπε: "Τον ρώτησα τι συμβαίνει και του είπε πως έπεσε μία φωτοβολίδα που χτύπησε τον Φινμπόγκασον, μετά δεν μας επέτρεψαν να βγούμε για ζέσταμα. Μας ζήτησε συγγνώμη εκ μέρος όλων και πως λυπάται για τα όσα συνέβησαν. Ήταν απόφαση των υπευθύνων".

Για τον Φινμπόγκασον, δήλωσε: "Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενε, παρότι του εξήγησαν τι έγινε πέρσι, κανείς όμως δεν περίμενε τα φετινά. Ευτυχώς φορούσε τα ρούχα της αποστολής και όχι του αγώνα, γιατί το κάψιμο θα μπορούσε να είναι χειρότερο. Είναι κρίμα γιατί θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις και να δείχνουμε πως είμαστε καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο.

Για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται, είπε: "Φυσικά έπρεπε να λυθεί το πρόβλημα με τον έλεγχο έξω από το γήπεδο. Αν υπάρχουν πράγματα στην εξέδρα αντικείμενα που μπορούν να βλάψουν τους παίκτες, πρέπει να τα πάρουν. Είναι κρίμα για μία χώρα να συμβαίνουν τέτοια πράγματα ειδικότερα όταν θέλει να λέγεται προηγμένη.

Θέλω να κάνω σαφές πως ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που έχει ψηλά την ασφάλεια των παικτών και του κόσμου και πάντα παίρνει όλα τα μέτρα για να μην συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Εμείς πρώτοι κατακρίνουμε τέτοια πράγματα στο γήπεδο μας και αυτό δείχνει το μεγαλείο του συλλόγου. Έτσι πρέπει να είναι παντού".

Τέλος, έκλεισε τις δηλώσεις του, λέγοντας: "Μου είναι δύσκολο πως να πιστέψω πως ακούμε κρότους και βεγγαλικά τέτοιες μέρες με τα όσα συμβαίνουν σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ δεν έπρεπε να συμβαίνουν".

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ