ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

"Πράσινη" ανακοίνωση κατά Καλόπουλου

"Πράσινη" ανακοίνωση κατά Καλόπουλου

Ανακοίνωση με την οποία βάλλεται κατά της διαιτησίας του Δημήτρη Καλόπουλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σε αυτήν γίνεται λόγος για σαφή και ξεκάθαρη αλλοίωση του αποτελέσματος, ενώ χαρακτήρισε τον Θεσσαλονικιό ρέφερι "άρχοντα του θεάτρου σκιών".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η πολυαναμενόμενη αναμέτρηση των δύο πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα εξελίχθηκε δυστυχώς, σε παράσταση θεάτρου σκιών για ένα ρόλο, ο άρχων του αγώνα ήταν πραγματικά τέτοιος... άρχοντας. Φρόντισε να δείξει σε όλους ότι η δική του βούληση, θα ήταν ο καθοριστικός παράγοντας.

Και το χρώμα της βούλησής του, το καταλάβαμε από πολύ νωρίς. Το επέδειξε τόσο εμφατικά που δυστυχώς σήμερα αντί να συζητάμε για ποδόσφαιρο, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε μία σαφή και ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Μία αλλοίωση η οποία στη συγκεκριμένη περίπτωση, συνιστά αναμφίβολη αλλοίωση του πρωταθλήματος και της εξέλιξής του.

Ίσως μάλιστα η λέξη αλλοίωση να μην επαρκεί για να χαρακτηρίσει έναν αγώνα, στο οποίο ακυρώθηκε χωρίς λόγο κανονικότατο γκολ και δεν καταλογίστηκαν υπέρ του Παναθηναϊκού δύο πέναλτι. Διαιτησίες όπως η σημερινή του κ. Καλόπουλου, φαίνεται πως εξαντλούν τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας. Όπως και να έχει ωστόσο, ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και όπως φάνηκε και καθαρά μέσα στο γήπεδο θα διεκδικήσει μέχρι τέλους αυτό που του αξίζει και του στερούν ξεδιάντροπα.

Κλείνοντας, θέλουμε ως ΠΑΕ να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού... Είπαμε όμως, σήμερα το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα".

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ