ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

"Πάρτι" οι Νέοι του Ολυμπιακού, 5-0 τον Παναθηναϊκό

"Πάρτι" οι Νέοι του Ολυμπιακού, 5-0 τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο όπου πέτυχαν τέσσερα γκολ, οι Νέοι του Ολυμπιακού διέσυραν με 5-0 τον Παναθηναϊκό στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Από δυο τέρματα οι Ανδρούτσος, Βρουσάι, ένα ο Μανθάτης.

Πραγματοποιώντας μια ονειρεμένη εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού μετέτρεψε σε πάρτι το (υποτιθέμενο) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 5-0, σημειώνοντας τα τέσσερα τέρματά τους στο δεύτερο 45λεπτο και αυτός είναι ο δεύτερος θρίαμβος έπειτα από το 7-0 στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη του αγώνα

Οι Ανδρούτσος και Βρουσάι πέτυχαν από δυο γκολ για τον Ολυμπιακό και το... κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Μανθάτη λίγο πριν το φινάλε με ένα πανέμορφο τέρμα. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα ήταν καταιγιστική και με αυτό το τρίποντο πέρασε στην κορυφή του πρωταθλήματος, έναν βαθμό πάνω από το "τριφύλλι", το οποίο πριν το ντέρμπι απολάμβανε την πρώτη θέση του πίνακα.

ΓΚΟΛ ΝΩΡΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε νωρίς στο ματς και συγκεκριμένα στο 15ο λεπτό, όταν σε μια γρήγορη επίθεση ο Ανδρούτσος έγινε κάτοχος της μπάλας και με ωραίο σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Χαλκίδη για το 1-0. Ο Ολυμπιακός ήταν σε θέση οδηγού και πλέον έβαζε δύσκολα στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, δυο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να χριστεί και πάλι σκόρερ, αλλά αυτή την φορά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Οι "πράσινοι" έψαξαν την ισοφάριση, είχαν ένα καλό διάστημα κοντά στο ημίωρο του αγώνα, αλλά δεν επισφραγίστηκε με κάποιο γκολ. Το 1-0 δεν άλλαξε και με αυτό το σκορ πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια. Η αλήθεια είναι πως ουδείς περίμενε τόσο καταιγιστικό Ολυμπιακό στο δεύτερο ημίχρονο, με το "τριφύλλι" να μην μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα.

ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 62', ο Βρουσάι με κοντινή κεφαλιά από σέντρα του Μανθάτη έκανε το 2-0, για να έρθει δυο λεπτά μετά και πάλι ο ίδιος παίκτης να χριστεί εκ νέου σκόρερ, αυτή την φορά από γλυκιά σέντρα του Τσιμίκα από τα αριστερά. Ο Ολυμπιακός είχε "κλειδώσει" το παιχνίδι, δεν υπήρχε γυρισμός για τον Παναθηναϊκό. Παρ' όλα αυτά, οι παίκτες του Βούζα δεν είχαν πρόθεση να σταματήσουν. Και δεν σταμάτησαν...

Στο 74', μετά το γύρισμα του Τσιμίκα ο Ανδρούτσος έκανε το 4-0, για να ολοκληρώσει τον θρίαμβο των Πειραιωτών ο Μανθάτης. Ο Πανάγου από δεξιά τροφοδότησε τον σκόρερ, αυτός είδε τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού εκτός θέσης και με "τσίμπημα" της μπάλας πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ. Μια μοναδική "ερυθρόλευκη" παράσταση παρουσία αρκετών παικτών της πρώτης ομάδας όπως οι Φορτούνης, Μιλιβόγιεβιτς, Μαρτίνς, Καμπιάσο Ρέτσος.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Τσιμίκας (79’ Κουγιός), Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου, Μανθάτης, Μεγαρίτης, Ανδρούτσος, Κηπουρός (68’ Βάρκας), Βρουσάι.

ΠΑO: Χαλκίδης, Βάλμας, Μαυρομμάτης, Ευαγγέλου (18’ λ. τρ. Θεοχάρης), Ανδρέου, Μίγγος, Παπανικολάου, Αγγελόπουλος, Πίσπας, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης (66’ Κουντουριώτης).

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ