ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Παρθένες, αλήτες και κώλ#@$!

Παρθένες, αλήτες και κώλ#@$!

Το ντέρμπι όπως είναι λογικό μονοπωλεί (και θα μονοπωλεί για καιρό) τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες της Δευτέρας (21/2).

Ο "πόλεμος" μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ο οποίος ξέσπασε με τη λήξη του Σαββατιάτικου ντέρμπι, έχει μεταφερθεί και στις πρώτες σελίδες των λεγόμενων "οπαδικών" εφημερίδων.

Το πρωί λοιπόν της Δευτέρας ρίχνοντας μια ματιά σε αυτές διαβάζουμε για παρθένες, οσίες, υποκριτές, αλήτες και κώλ#@$!!!

Ξεκινώντας από τις ερυθρόλευκες, διαπιστώνουμε ότι έχουν περάσει στην αντεπίθεση παραθέτοντας περιστατικά βίας από την μεριά του Παναθηναϊκού που έχουν συμβεί στο παρελθόν. "Υποκριτές" τους χαρακτηρίζει ο Πρωταθλητής τονίζοντας ότι δεν μπορούν να μιλάνε "αυτοί που έχουν κάνει τη ΒΙΑ επιστήμη.

Για "Μωρές Παρθένες" κάνει λόγο ο Γαύρος και αναρωτιέται αν ο Σισέ αηδίαζε όταν εκτελούσε πέτσινα πέναλτι, ενώ παρουσιάζει τον Γάλλο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού ως... καλόγρια. Πιο ήπιο το Φως: "Κοίτα ποιος μιλάει για κλοπές διαιτησίας και αλλοιώσεις αποτελεσμάτων", αναφέροντας πως "Παγκοσμίως και διαχρονικώς οι διαιτητές έκαναν και θα κάνουν παρόμοια λάθη".

Κάτι αντίστοιχο κάνει η Derby από την... ανάποδη γράφοντας "Keep Walking, 15 χρόνια η ντροπή της Ελλάδας και η καταστροφή του ποδοσφαίρου μας" και συνεχίζει με "Οργή, Αηδία και Ξεφτίλα".

Ακόμα πιο επιθετική η Πράσινη, συνεχίζει να κρατάει ψηλά τους τόνους: "Αλήτες τελειώσατε", "Ο κόσμος ρίχνει τη χούντα" και "κλείστε τη Χαβούζα", ενώ απαιτεί "Ποτέ ξανά με το Εθνόσημο ο Τοοροσίδης".

Από τη μεριά τους, οι λεγόμενες "ουδέτερες" κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. "Σοβαρευτείτε" αναφέρει η Sportday τονίζοντας πως "κανείς δεν είναι αναμάρτητος" και πως "νικητές και αδικημένοι θα είστε ηθικοί αυτουργοί αν θρηνήσουμε νέα θύματα στον βωμό του οπαδισμού".

"Κίνδυνος Θάνατος για τις ζωές των αθλητών" θεωρεί ο Φίλαθλος πως είναι οι επόμενοι αγώνες των αιώνιων σε μπάσκετ και βόλεϊ και ζητάει να ματαιωθούν.

Το Goal μιλάει για "Σίχαμα" στο οποίο πρέπει να μπει ένα "Τέλος" αναφέροντας παράλληλα το διεθνές κράξιμο από τον ευρωπαϊκό τύπο ενώ η Εξέδρα προβάλει το αίτημα των φίλων του Παναθηναϊκού: "Διαλύστε το πρωτάθλημα", ενώ χαρακτηρίζει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ως "Εκτός Ελέγχου".

Τέλος, αναφορά με τον δικό της τρόπο έχει και η μία από τις δύο "κιτρινόμαυρες" εφημερίδες, η Ώρα που με αφορμή την κουτουλιά του Ριέρα στον Καφέ που έμεινε ατιμώρητη, έχει ένα... "καυτό" σημείο του γυναικείο σώματος γράφοντας για πρωτάθλημα του...!

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ