ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Ουζουνίδης: "Το μυαλό μόνο στο χορτάρι"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπαθεί να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές συγκεντρωμένους στον αγωνιστικό χώρο, μακριά από εξωτερικές επιρροές. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Στην ψυχολογική προετοιμασία των ποδοσφαιριστών έχει εστιάσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, εν όψει του ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Εκτός από την τακτική ανάλυση, ο προπονητής του Παναθηναϊκού θεωρεί ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα κριθεί στη συγκέντρωση και στην ψυχραιμία.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (17/3), ο Ουζουνίδης τόνισε στους παίκτες του ότι πρέπει να διαχειριστούν ορθολογικά το κυριακάτικο ματς, προκειμένου να νικήσουν. "Δεν θέλω να παρασυρθείτε από τον κόσμο, να μην σας αποπροσανατολίσει ο διαιτητής, να μην χάσετε τον έλεγχο σε ένα μαρκάρισμα των αντιπάλων ή σε έναν καυγά. Θέλω να έχετε το μυαλό σας μόνο στο χορτάρι και στη μπάλα" ήταν τα λεγόμενα του 48χρονου κόουτς.

Ο Ουζουνίδης εξήγησε ότι εφόσον αγωνιστούν με ηρεμία και με προσήλωση, θα έχουν το προβάδισμα για τη νίκη. Εκτιμά ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα εξαντληθούν από ένα χρονικό σημείο και έπειτα, ενώ θα είναι φορτισμένοι από τον αποκλεισμό από τη Μπεσικτάς. Οπότε, το ζητούμενο για τους γηπεδούχους είναι να παίξουν μυαλωμένο ποδόσφαιρο και να βρουν τον τρόπο να σκοράρουν.

Περισσότερο απ’ όλα, ο Ουζουνίδης φοβάται τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός έχει χάσει πολλούς βαθμούς λόγω της επιπολαιότητας του και αν συμπεριφερθεί ανάλογα εναντίον του Ολυμπιακού, θα το πληρώσει ξανά. Εξ’ ου και οι συνεχόμενες παροτρύνσεις του για να μείνουν άπαντες συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι του ντέρμπι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ