ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Όταν το "αιώνιο" ντέρμπι ενώνει

Όταν το "αιώνιο" ντέρμπι ενώνει

Έλληνες ομογενείς στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών, παρακολούθησαν παρέα το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, φορώντας ο καθένας τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας. (ΦΩΤΟ)

Υπό κανονικές συνθήκες, το ποδόσφαιρο ενώνει και οι οπαδοί των ομάδων μπορούν να συνυπάρξουν στις εξέδρες. Όχι, όμως, στην Ελλάδα, όπου στις εξέδρες παρίστανται θεατές μόνο του γηπεδούχου και στις σπάνιες περιπτώσεις που υπάρχουν θεατές αντίθετων αισθημάτων, επιστρατεύεται μεγάλη αστυνομική δύναμη, εκπονείται ολόκληρο επιχειρησιακό σχέδιο και μένουν κενές χιλιάδες θέσεις.

Ωστόσο, υπάρχουν μέρη στον πλανήτη όπου οι Έλληνες ποδοσφαιρόφιλοι δεν χρειάζονται διαχωριστικές ζώνες... Όπως στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου οι ομογενείς παναθηναϊκοί και ολυμπιακοί παρακολούθησαν μαζί το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.

Φορώντας πράσινες και κόκκινες φανέλες, έφαγαν μαζί σε ελληνική ψησταριά και είδαν το παιχνίδι, ενώ έβγαλαν αγκαλιασμένοι αναμνηστικές φωτογραφίες. Μεταξύ τους δεν σημειώθηκε το παραμικρό, πείραξαν ο ένας τον άλλο και χώρισαν σαν φίλοι...

Δηλαδή, όπως συμβαίνει στο κανονικό ποδόσφαιρο...

Πηγή φωτογραφίας: cosmosphilly.com

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ