ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Όταν ο Μιραλάς ανταμώνει με τον Παναθηναϊκό

Όταν ο Μιραλάς ανταμώνει με τον Παναθηναϊκό

Ο Κέβιν Μιραλάς θα τεθεί και πάλι αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό και το Sport24.gr θυμίζει τι έχει κάνει ο Βέλγος μεσοεπιθετικός απέναντι στο "τριφύλλι". (VIDEOS)

Όταν ο Κέβιν Μιραλάς είχε φύγει από τον Ολυμπιακό το 2012 με προορισμό την Αγγλία και την Έβερτον, είχε δώσει υπόσχεση πως θα επιστρέψει στο αγαπημένο του λιμάνι. Έξι χρόνια μετά, η υπόσχεση πραγματοποιήθηκε, αφού έγινε πράξη η μεγάλη του επιθυμία να παίξει ξανά για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έλαμψε στα ελληνικά γήπεδα την διετία 2010-12, ήθελε να φορέσει και πάλι την φανέλα του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι για να πραγματοποιηθεί αυτό και το κατάφερε.

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής σε έξι αγώνες πρωταθλήματος και τρεις Κυπέλλου δεν έχει κάνει κάτι εντυπωσιακό, ψάχνοντας ακόμα τα πατήματά του. Ο Βέλγος κυνηγά μια μεγάλη εμφάνιση, ένα γκολ που θα τον "ξεκολλήσει" και θα αρχίσει να θυμίζει τον Μιραλάς που όλοι θυμούνται και περιμένουν να δουν ξανά.

Απέναντι στον Παναθηναϊκό έχει καλή παράδοση και σήμερα (4/3, 19:30) αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού από τον Όσκαρ Γκαρθία. Το Sport24.gr κάνει φλας μπακ και θυμίζει τι έχει πετύχει απέναντι στο "τριφύλλι". Με την ελπίδα του να συνεχίσει από εκεί που είχε σταματήσει, έχοντας απέναντί του τον αιώνιο αντίπαλο.

Η ΓΚΟΛΑΡΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Ο Μιραλάς μετράει δυο γκολ και μια ασίστ σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος. Η αρχή είχε γίνει στην ήττα με 2-1 στο ΟΑΚΑ την σεζόν 2010-11, όταν είχε ανοίξει το σκορ με ένα υπέροχο σόλο και τρομερό τελείωμα λίγο έξω από την περιοχή με δεξί σουτ. "Χόρεψε" την αντίπαλη άμυνα και σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο. Ο Σισέ με δυο γκολ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

ΑΣΙΣΤ ΑΠΟ ΙΜΠΑΓΑΣΑ, ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ

Στο παιχνίδι του β' γύρου, το περιβόητο 2-1 με το ακυρωθέν γκολ του Κατσουράνη στο Φάληρο, ο Μιραλάς είχε ανοίξει το σκορ για τον Ολυμπιακό στο πρώτο μέρος. Έπειτα από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, ο Ιμπαγάσα βρήκε τον Βέλγο και εκείνος με δεξί διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία για το 1-0. Εξαιρετική πάσα από τον Αργεντινό και άψογο τελείωμα από τον Κέβιν, με τον Λέτο να ισοφαρίζει στο β' μέρος και τον Τζεμπούρ στο φινάλε να χαρίζει το τρίποντο στον Ολυμπιακό.

ΠΑΣΑ "ΠΑΡΤΟ, ΒΑΛΤΟ" ΣΤΟΝ ΤΖΕΜΠΟΥΡ

Την σεζόν 2011-12, ο Ολυμπιακός φιλοξένησε τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κάρλος Ζέκα στο 17', οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες πολλές, πέφτοντας πάνω σε έναν εκπληκτικό Καπίνο, με την ισοφάριση να έρχεται στο 48' με τον Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός όμως εκμεταλλεύτηκε την ενέργεια του Μιραλάς και το γύρισμά του από τα αριστερά, κάνοντας το 1-1, Ο Βέλγος ήταν πολύ δραστήριος, έψαξε το γκολ, αλλά περιορίστηκε στην ασίστ προς τον στράικερ της ομάδας του.

ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΟΥ ΔΙΕΚΟΠΗ

Στον αγώνα του β' γύρου στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, ο Μιραλάς αγωνίστηκε μέχρι να διακοπεί ο αγώνας από τον Τάσο Κάκο εξαιτίας επεισοδίων στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί από το 51' με τον Αμπντούν, όμως εντέλει πήρε το ματς με 0-3 στα χαρτιά λόγω του ότι το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ με υπαιτιότητα των γηπεδούχων. Ο Βέλγος βρέθηκε στο αρχικό σχήμα από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, είχε κάποιες καλές στιγμές, όπως μια ασίστ στον Καζίμ Ρίτσαρντς που δεν την εκμεταλλεύτηκε, εντούτοις δεν βρήκε δίχτυα στον αγώνα αυτό.

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ