ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Οριστικό: Αναβλήθηκε το ντέρμπι

Οριστικό: Αναβλήθηκε το ντέρμπι
Ολυμπιακός επίθεση με φωτοβολίδες INTIME SPORTS

Το παιχνίδι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού αναβλήθηκε μετά από απόφαση του διαιτητή Παππά. Διαβάστε τι προβλέπει ο κανονισμός.

Είναι οριστικό. Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού δεν θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (21/11). Όλα αυτά μετά τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα εντός και εκτός γηπέδου, που είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλη καθυστέρηση.

Θυμίζουμε πως ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δέχθηκαν επίθεση με φωτοβολίδες κατά το ζέσταμα της ομάδας του Πειραιά, με τον Φινμπόγκασον να καίγεται ( όπως δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης).

Διαβάστε τι προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος:

" Άρθρο 3 αθλητικού νόμου 4326/2015.

Ο αρμόδιος για τον Αθλητισμό Υπουργός μπορεί επίσης, για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να αποτραπεί η επανάληψη τέτοιων γεγονότων και συμπεριφορών να απαγορεύει προσωρινά, για μία ή περισσότερες αγωνιστικές, τη διεξαγωγή συγκεκριμένων αγώνων ή να διακόπτει οριστικά πρωταθλήματα ή άλλες διοργανώσεις, με αιτιολογημένη απόφαση που λαμβάνεται έπειτα από γνώμη της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας, καθώς και της οικείας αθλητικής ομοσπονδίας".

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ