ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Οι 11άδες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού όπως εσείς τις φτιάξατε!

Οι 11άδες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού όπως εσείς τις φτιάξατε!

Λίγο πριν την ανακοίνωση των 11άδων του ντέρμπι, δείτε τις αντίστοιχες επιλογές των αναγνωστών του Sport24.gr για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Μαζική ήταν η συμμετοχή των αναγνωστών του Sport24.gr στις ψηφοφορίες για τις 11άδες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Και σε γενικές γραμμές συμφωνούν με τα σχέδια των Μπέντο και Στραματσόνι, με εξαιρέσεις τη θέση του αριστερού μπακ στους γηπεδούχους και του παρτενέρ του Ιμπάρμπο στους φιλοξενούμενους.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού προτιμούν συντριπτικά τον Καπίνο στο τέρμα, ενώ επέλεξαν τους Ομάρ και Φιγκέιρας για τα άκρα σε αντίθεση με την πρόθεση του Μπέντο να βάλει ως αριστερό μπακ τον Ρέτσο. Στο κέντρο και τους εξτρέμ, η συνταγή του Πορτογάλου παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης, ενώ ο Ιντέγε σάρωσε ως η επιλογή στην επίθεση.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θέλουν Στιλ στο τέρμα, δεν το συζητάνε για τους τρεις στόπερ ενώ έχουν ξεκάθαρη προτίμηση για τους δύο μπακ-χαφ (Κουλιμπαλί και Χουλτ). Στην τριάδα του κέντρο δεν μπόρεσε να τρυπώσει ο Γουακάσο, ενώ Λέτο-Ιμπάρμπο είναι το δίδυμο που θέλουν στην επίθεση, σε αντίθεση με τη δοκιμή-Ρινάλντι του Στραματσόνι.

ΟΙ ΔΥΟ ΑΙΩΝΙΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ:

Οι 11άδες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού όπως εσείς τις φτιάξατε!

H ψηφοφορία για τον Ολυμπιακό













H ψηφοφορία για τον Παναθηναϊκό













TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ