ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Ο Ηρακλής Τσίκινης σχολιάζει τη διαιτησία του ντέρμπι

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρώην διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης χαρακτήρισε καλή τη διαιτησία του Κομίνη στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Δύο λάθη έγιναν από το δεύτερο βοηθό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν διαμορφώθηκε αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές δύσκολες φάσεις για το διαιτητή Κομίνη. Αυτό επισήμανε και ο πρώην διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης, ο οποίος μίλησε στο Sport24.gr για τις επίμαχες φάσεις του "αιώνιου" ντέρμπι.

Σύμφωνα με τον Ηρακλή Τσίκινη, σε γενικές γραμμές η διαιτησία ήταν καλή και σε καμία περίπτωση δεν διαμόρφωσε αποτέλεσμα. Σε αυτό βοήθησαν η καλή συνεργασία και η καλή ψυχολογία που είχε ο Κομίνης με τους ποδοσφαιριστές, ενώ δεν έγινε και κάποια δύσκολη φάση μέσα στις δύο περιοχές.

Κάποια μικρολαθάκια φυσικά δεν έλειψαν, με πρώτο εκείνο του 38ου λεπτού, όπου ο Μολέντο έκανε τάκλιν στον συμπαίκτη του, Κουρμπέλη, και ο διαιτητής έδωσε φάουλ, προφανώς έχοντας μπερδευτεί, επειδή κοντά στη φάση βρισκόταν και ο Τσόρι.

Σε μία φάση προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όπου ο Μολέντο έδιωξε την μπάλα, αλλά εν συνεχεία κράτησε ψηλά το πόδι του και χτύπησε τον Ελγιουνούσι, ο Κομίνης θα μπορούσε να δώσει φάουλ και κίτρινη κάρτα στον Βραζιλιάνο, που μπορεί να μην πήγε στον παίκτη, αλλά κράτησε σε επικίνδυνη θέση το πόδι του.

Επίσης, στο δεύτερο ημίχρονο, υπάρχουν δύο λάθος υποδείξεις οφσάιντ εις βάρος του Παναθηναϊκού από το δεύτερο βοηθό, τον Κούλα, με σημαντικότερη εκείνη του Κλωναρίδη, ο οποίος καλυπτόταν από τον Σισοκό και έβγαινε μόνος του προς την εστία του Καπίνο.

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ