ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Νίκη με ανατροπή σε ντέρμπι μετά από δέκα χρόνια

Νίκη με ανατροπή σε ντέρμπι μετά από δέκα χρόνια
Ριβάλντο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό με ανατροπή στο σκορ μετά από δέκα χρόνια και δυο μήνες. Δείτε τι είχε συμβεί σε εκείνο το εντυπωσιακό παιχνίδι με τα πέντε γκολ (VIDEOS).

Όμορφο παιχνίδι στο "Καραϊσκάκης" ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό . Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 3ο μόλις λεπτό με τον Μάρκους Μπεργκ, όμως οι κόκκινοι ισοφάρισαν στο 38' με τον Εστέμπαν Καμπιάσο και τελικά κέρδισαν με δυο γκολ ακόμα σε διάστημα ενός λεπτού από τους Ντα Κόστα και Ιντέγε (87' και 88').

Πότε ήταν όμως η προηγούμενη που ο Ολυμπιακός νίκησε με ανατροπή σε "αιώνιο" ντέρμπι;

Δέκα χρόνια και δυο μήνες

Ακριβώς τόσο είναι το διάστημα που είδαμε ανατροπή σε ντέρμπι με νίκη για τους κόκκινους. Συγκεκριμένα ήταν η σεζόν 2005-2006 στο "Καραϊσκάκης". Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό με τον Έκι Γκονσάλες με τους ερυθρόλευκους να ισοφαρίζουν πάνω-κάτω όπως και στο ντέρμπι της Κυριακής(13/3) που μας πέρασε ( στο 37' τότε, στο 38' τώρα ) με τον Ριβάλντο.

Ο Βραζιλιάνος μάγος έκανε το 2-1 στο 58ολεπτό και στο 73' ο Κωνσταντίνου έγραψε το 3-1. Ένα λεπτό αργότερα ο Φάνης Γκέκας μείωσε σε 3-2 με το ματς να παίρνει "φωτιά", δίχως να αλλάζει το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά...

15/01/06 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (1-1) 3-2

Ολυμπιακός (Σόλιντ): Νικοπολίδης, Πάντος, Ανατολάκης, Σούρερ, Μπουλούτ, Στολτίδης, Γεωργάτος (Καστίγιο 59'), Τζόρτζεβιτς, Ριβάλντο (Κωστούλας 89'), Οκκάς (Καφές 89'), Κωνσταντίνου.

Παναθηναϊκός (Μαλεζάνι): Γκαλίνοβιτς, Μορίς, Βύντρα, Σέριτς (Χαραλαμπίδης 57'), Δάρλας (Μάντζιος 78'), Τζιόλης, Κονσεϊσάο (Λεοντίου 70'), Μπίσκαν, Γκονσάλες,

Σκόρερ: Ριβάλντο (37', 58'), Κωνσταντίνου (73') -- Γκονσάλες (20'), Γκέκας (74') .

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ