ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Μποτία: "Είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι"

Μποτία: "Είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλμπέρτο Μποτία, MVP της αναμέτρησης στο "Γ. Καραϊσκάκης", υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος του Παναθηναϊκού στη συνολική διάρκεια του αγώνα αλλά τόνισε ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα όσον αφορά τον τίτλο.

Αναδείχθηκε σε MVP του αγώνα καθώς είχε καθοριστική επέμβαση στο 20' με το τάκλιν στον Λέτο και ένα λεπτό αργότερα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Ο λόγος για τον Αλμπέρτο Μποτία ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα της "NOVA".

Ο Ισπανός αμυντικός υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα ενώ αναφέρθηκε και στην κριτική που δέχεται η άμυνα του Ολυμπιακού.

Τρίτη διαδοχική νίκη για τον Ολυμπιακό σε ντέρμπι, θα έχει ακούσει και αυτός ότι αρκετός κόσμος λέει ότι το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι στην άμυνα αλλά σε τρία ντέρμπι έχουν πάρει άριστα, η άποψη του; "Είμαι πολύ ικανοποιημένος για το πως έχουν πάει τα πράγματα το τελευταίο διάστημα. Έτσι έπρεπε να φτάσουμε στην διακοπή. Η κριτική ποτέ δεν με ενόχλησε αλλά ποτέ δεν είχα αμφιβολίες για την την ομάδα μου. Δουλεύουμε καλά σε άμυνα και επίθεση. Η κριτκή δεν μας ενοχλεί και μόνο καλό κάνει για να βελτιωνόμαστε".

Θα θυμηθείς λίγο τις δυο φάσεις στο 20' που κόβεις τον Λέτο και στη συνέχεια το γκολ του 1-0;
"Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, είναι πράγματα που συμβαίνουν σε έναν αγώνα ακόμα και αν το έχει πει κάποιος πριν το ματς δεν ξέρεις τι θα γίνεις. Είναι ωραίο να βάζεις ένα γκολ σε ένα ντέρμπι".

Περίμενες διαφορετικό τον αντίπαλο;
"Ναι πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο μας. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, ευκαιρίες, κερδίσαμε με 3-0, είμαστε ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε".

Έχεις μια εξήγηση για την διαφορετική εικόνα της ομάδας εντός και εκτός έδρας;
"Είναι φυσιολογικό γιατί τα παιχνίδια που έχουμε παίξει εκτός έδρας ήταν παιχνίδια δύσκολα και οι αντίπαλοι μας που έχουν παίξει εκεί έχουν χάσει. Δείχνει ότι το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε για να είμαστε στο τέλος πρωταθλητές".

Όταν βγήκες σε αποθέωσε όλο το γήπεδο, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά, τι θυμάσαι την στιγμή αυτή;
"Όταν κάποιος κάνει καλά τη δουλειά του και ικανοποιεί τον κόσμο τον ανταμείβει με το χειροκρότημα. Ακόμα όμως είμαστε στην αρχή, πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά".

Αυτό το συν 7 δεν το κάνει πιο εύκολο; Γιατί πολλοί λένε ότι σήμερα τελείωσε το πρωτάθλημα;
"Όχι δεν είναι έτσι, είμαστε ακόμα στην αρχή, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς και να πηγαίνουμε όσο καλύτερα μπορούμε".

Είχατε και κάποιες κουβέντες με τον Λέτο;
"Είναι πράγματα που μένουν μέσα στο γήπεδο. Είναι μεγάλη η ένταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μένουν εκεί".

Photo credits: Action images

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ