ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Μπεργκ: "Απογοητευμένος που δεν τελειώσαμε το ματς στο πρώτο μέρος"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό υποστήριξε πως θα ήθελε ο Παναθηναϊκός να κερδίσει με περισσότερα γκολ τελειώνοντας το παιχνίδι από το πρώτο μέρος.

Πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη αλλά μετά το τέλος του παιχνιδιού ήταν λίγο απογοητευμένος. Ο λόγος για τον Μάρκους Μπεργκ και ο λόγος της απογοήτευσης του Σουηδού ήταν πως οι πράσινοι έπρεπε να πετύχουν και άλλα τέρματα και να τελειώσουν το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γκολ που σημείωσε και την δυσκολία που είχε ενώ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός με την απόδοση του έκανε τον Ολυμπιακό να φαίνεται κακός.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Ναι συμφωνώ. Πιστεύω ότι είμαστε λίγο απογοητευμένοι που δεν "τελειώσαμε" το ματς στο πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε καλά, θεωρώ ότι μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα γκολ, είμαι χαρούμενος με τους τρεις βαθμούς και τη νίκη".

Μας είπες για την πίεση ψηλά, μπορείς να μας πεις ποια ήταν η εντολή του κ. Ουζουνίδη;
"Ήταν να πιέζουμε ψηλά και να παίζουμε πίσω από τους αμυντικούς. Αυτό ήταν το πλάνο μας. Είναι σημαντικό όταν παίζεις στην έδρα σου να ξεκινάς καλά. Και να υπάρχει αυτή η πίεση και πάνω απ' όλα να έχουμε όλους τους φιλάθλους δίπλα του".

Πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, τι θυμάσαι τη φάση, μπορείς να μας πεις τι έγινε εκείνη τη στιγμή;
"Το τελείωμα ήταν αρκετά δύσκολο. Σούταρα με την μπάλα ψηλά, είχα καλή αίσθηση για το σουτ. Ήταν καλό το συναίσθημα που είχε βλέποντας την μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα".

Ο Παναθηναϊκός έχει βελτιωθεί αρκετά και αυτό φάνηκε και σήμερα, είχατε χάσει όμως βαθμούς με τις μικρές ομάδες. Τι έχει συμβεί;
"Είναι δύσκολο να εξηγήσω. Κόντρα στις μικρές ομάδες πρέπει να παίρνεις τους τρεις βαθμούς για να πάρεις το πρωτάθλημα. Ήμαστε αρκετά πίσω στην βαθμολογία. Αν συνεχίσουμε έτσι θα μπούμε στα play off και θεωρώ ότι θα έχουμε έχουμε ένα καλό τελείωμα στη σεζόν".

Θεωρείς ότι αυτός είναι ο πιο αδύναμος Ολυμπιακός που έχεις αντιμετωπίσει;
"Ναι θεωρώ ότι είχαν ένα κακό ματς και με την απόδοση μας τους κάναμε να έχουν ένα κακό παιχνίδι. Επίσης είχαν παίξει και μέσα στην εβδομάδα οπότε ήταν κουρασμένοι. Εμείς πιέσαμε ψηλά και κάναμε καλή δουλειά".

Στην κλήρωση του Κυπέλλου σίγουρα θα έρθει ένα ντέρμπι, έχεις προτίμηση σε αντίπαλο;
"Όχι δεν έχω καμία προτίμηση. Δεν με πειράζει, πιστεύω ότι θα γίνουν δυο καλά παιχνίδια με όποιον και αν παίξουμε".

Έχεις 18 γκολ στο πρωτάθλημα, αισθάνεσαι και εσύ ότι είναι η καλύτερη σου σεζόν στην Ελλάδα;
"Δεν ξέρω. Νομίζω ότι δυο μήνες πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων ήμουν αρκετά κουρασμένος. Είχα χάσει την ενέργεια μου. Από τον καινούριο γύρο όταν ξεκινήσαμε να παίζουμε ένα ματς την εβδομάδα, βρήκα ξανά την φόρμα και θεωρώ ότι αυτή την τελευταία περίοδο μου αρέσει το πως παίζει η ομάδα και είναι και για μένα πολύ καλή η σεζόν".

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ