ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Μαυρωτάς: "Το ποδόσφαιρο ξανά στο καναβάτσο..."

Μαυρωτάς: "Το ποδόσφαιρο ξανά στο καναβάτσο..."
INTIME SPORTS

Η ανακοίνωση του Γιώργου Μαυρωτά για τα χθεσινά (21/11) νέα έκτροπα σε ποδοσφαιρικό αγώνα, που ποτέ δεν έγινε μεταξύ του Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, έκανε δήλωση για τα έκτροπα στο αιώνιο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Όπως είπε ο άλλοτε θρυλικός πολίστας, φάνηκε ότι κάποιοι πηγαίνουν στο γήπεδο μόνο για να ξεσπάσουν.

" Το ποδόσφαιρο ξανά στο καναβάτσο…

Ζήσαμε πάλι ένα ακόμη θλιβερό επεισόδιο στο πολύχρονο σήριαλ των απαράδεκτων εκτρόπων σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Αυτήν τη φορά μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να γίνει καν ο αγώνας. Το έχουμε ξαναπεί ότι το ποδόσφαιρο είναι απλώς η αφορμή, τα αίτια είναι αλλού. Φάνηκε και σήμερα ότι κάποιοι πηγαίνουν στο γήπεδο μόνο για να ξεσπάσουν. Δεν πειράζει αν δεν υπάρχουν αντίπαλοι, τα βάζουν πρώτα με τους παίκτες και μετά με τις αστυνομικές δυνάμεις. Ο εχθρός εύκολα δημιουργείται…

Κρύβουν κάτω από ποδοσφαιρικές φανέλες και λάβαρα, το μένος τους για καταστροφή. Η ασυλία όμως πρέπει να τελειώσει. Η ελληνική κοινωνία είναι πολύ ευάλωτη πια για να αντέξει κι άλλη βία. Νόμους έχουμε και μάλιστα πρόσφατους, αλλά θέλει αρετή και τόλμη η εφαρμογή τους προς πάσα κατεύθυνση. Ξεκινώντας από τους φυσικούς αυτουργούς (που όμως δεν θα αφεθούν μετά από το κατάλληλο τηλεφώνημα) και καταλήγοντας όσο ψηλά πάει.

Η ανοχή σε αυτές τις περιπτώσεις απέχει πολύ λίγο από το να γίνει συνενοχή… Δεν αντέχει άλλο το ελληνικό ποδόσφαιρο…".

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ