Κρίνεται το μέλλον του ντέρμπι - To αιώνιο Derby - SPORT 24
TO ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Κρίνεται το μέλλον του ντέρμπι

Παναθηναϊκός Ολυμπιακός

Κρίνεται το μέλλον του ντέρμπι

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρίσκονται στην Πειθαρχική της Super League όπου θα εξετασθεί το αίτημα για ορισμό νέας ημερομηνίας του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το μέλλον του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός κρίνεται στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League όπου προσέφυγαν οι πράσινοι, με σκοπό να οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπείται από τον Γιάννη Κάρμη και την Αθηνά Μπαλωμένου που έχουν φτάσει ήδη στα γραφεία, ενώ μαζί τους είναι και ο υπεύθυνος ασφαλείας της Λεωφόρου, Γιάννης Παναγιωτίδης. 

Έξω από το χώρο που θα εξετασθεί το αίτημα των πράσινων βρίσκονται για προληπτικούς λόγους δυο διμοιρίες των ΜΑΤ, σε περίπτωση που μαζευτούν οπαδοί. Πρέπει να τονίσουμε πως ο Γιάννης Αλαφούζος είναι άγνωστο ακόμα αν θα παραστεί στην διαδικασία.

Σε απολογία έχουν κληθεί ακόμη ΑΕΚ και Ηρακλής για την συμπεριφορά των οπαδών τους στα παιχνίδια με Πανθρακικό και Βέροια. Οι υποθέσεις τους θα προηγηθούν και στη συνέχεια θα απολογηθεί ο Παναθηναϊκός και θα εκδικαστεί και η ένσταση του για τον αγώνα.

Το Sport24.gr βρίσκεται στην Πειθαρχική Επιτροπή και σας ενημερώνει για τις εξελίξεις.

09:49 : Ο αθλητικός δικαστής Σπυρίδων Καποδίστριας, πρωτοδίκης, μόλις έφτασε στην αίθουσα και αρχίζουν οι απολογίες της ΑΕΚ και του Ηρακλή.

09:56 : Ξεκίνησε την απολογία του ο Ηρακλής.

10:02 : Ολοκληρώθηκε η απολογία του Ηρακλή. Σειρά έχει η ΑΕΚ για την συμπεριφορά των οπαδών της στην Κομοτηνή.

10:04 : Ο Γιάννης Αλαφούζος τελικά δεν ήρθε στην Αστροναυτών αν και είχε ακουστεί ότι θα δώσει το παρών στην απολογία του Παναθηναϊκού.

10:08 : Μόλις έφτασε στην αίθουσα και ο δικηγόρος του Ολυμπιακού Θόδωρος Γιαννίκος.

10:09 : Οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν κληθεί από την πειθαρχική επιτροπή. Ενδεχομένως να ζητήσουν να κάνουν πρόσθετη παρέμβαση.

10:23 : Ξεκίνησε η απολογία του Παναθηναϊκού. Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στο Live της απολογίας των πράσινων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

 

SHARE:

Ιστορίες Στρατιωτικής Τρέλας: Ειδικότητα οδηγός!

Ποια καταλληλότερη ημέρα από την 28η Οκτωβρίου, για να οδηγηθούμε νοερά πίσω, στις μέρες της θητείας;

Οι 5 υποψήφιες για 'Model Of The Year'. Σε ποια θα έδινες τον τίτλο;

Να σημειώσουμε πως δύο από τις πέντε είναι αδερφές. Άδικο, αλλά σέξι.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24