ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Καλά ο αστυνομικός, δεκαέξι συλλήψεις

Καλά ο αστυνομικός, δεκαέξι συλλήψεις
INTIME SPORTS

Συνολικά 16 συλλήψεις και πενήντα προσαγωγές έκανε η Αστυνομία στη διάρκεια των επεισοδίων. Ξέφυγε από τον κίνδυνο ο τραυματισμένος αστυνομικός.

Η έντονη παρουσία της Αστυνομίας στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, δεν απέτρεψε τα σοβαρά και εκτεταμένα επεισόδια, καθώς και την αναβολή του αγώνα λόγω ρίψης καπνογόνων στον αγωνιστικό χώρο σε παίκτες του Ολυμπιακού.

Μετά την οριστικοποίηση της αναβολής, ακολούθησαν σκηνές χάους στο "Απόστολος Νικολαιδης" και έγιναν δεκαέξι συλλήψεις και πενήντα προσαγωγές όπως αναφέρει το αστυνομικό ρεπορτάζ, ενώ από το πρωί είχε πέσει γραμμή πως με την πρώτη φωτοβολίδα που θα έπεφτε στο χορτάρι, θα ερχόταν η αναβολή, όπως και έγινε.

Πρέπει να τονιστεί πως η αστυνομία είχε πρόβλημα με τους ελέγχους στο γήπεδο, όπως φάνηκε άλλωστε απ' όσα αντικείμενα πέρασαν μέσα από τους οπαδούς του "τριφυλλιού", ενώ αναφορικά με τον αστυνομικό πρέπει να τονιστεί πως είναι μεν σοβαρά, αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ενώ συνολικά τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί.

Ο Σταύρος Κοντονής παρακολουθούσε από την πρώτη στιγμή την εξέλιξη της υγείας του τραυματισμένου αστυνομικού. Εχει ενημερωθεί ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του και το, επισκέφτηκε στο 401 όπου νοσηλεύεται, ο ΓΓΑ Ιούλιος Συναδινός.

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ