Καλά ο αστυνομικός, δεκαέξι συλλήψεις - To αιώνιο Derby - SPORT 24
TO ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Καλά ο αστυνομικός, δεκαέξι συλλήψεις

Καλά ο αστυνομικός, δεκαέξι συλλήψεις

Συνολικά 16 συλλήψεις και πενήντα προσαγωγές έκανε η Αστυνομία στη διάρκεια των επεισοδίων. Ξέφυγε από τον κίνδυνο ο τραυματισμένος αστυνομικός.

Η έντονη παρουσία της Αστυνομίας στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, δεν απέτρεψε τα σοβαρά και εκτεταμένα επεισόδια, καθώς και την αναβολή του αγώνα λόγω ρίψης καπνογόνων στον αγωνιστικό χώρο σε παίκτες του Ολυμπιακού.

Μετά την οριστικοποίηση της αναβολής, ακολούθησαν σκηνές χάους στο "Απόστολος Νικολαιδης" και έγιναν δεκαέξι συλλήψεις και πενήντα προσαγωγές όπως αναφέρει το αστυνομικό ρεπορτάζ, ενώ από το πρωί είχε πέσει γραμμή πως με την πρώτη φωτοβολίδα που θα έπεφτε στο χορτάρι, θα ερχόταν η αναβολή, όπως και έγινε.

Πρέπει να τονιστεί πως η αστυνομία είχε πρόβλημα με τους ελέγχους στο γήπεδο, όπως φάνηκε άλλωστε απ' όσα αντικείμενα πέρασαν μέσα από τους οπαδούς του "τριφυλλιού", ενώ αναφορικά με τον αστυνομικό πρέπει να τονιστεί πως είναι μεν σοβαρά, αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ενώ συνολικά τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί.

Ο Σταύρος Κοντονής παρακολουθούσε από την πρώτη στιγμή την εξέλιξη της υγείας του τραυματισμένου αστυνομικού. Εχει ενημερωθεί ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του και το, επισκέφτηκε στο 401 όπου νοσηλεύεται, ο ΓΓΑ Ιούλιος Συναδινός.

SHARE:
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μάγισσες και reality TV: Το ‘American Horror Story’ φέτος παλάβωσε τελείως

Το ‘American Horror Story’ δοκιμάζει την πιο φιλόδοξη αφήγηση της ιστορίας του. Πρέπει να το δεις ακόμα κι αν δε σε ενδιέφερε ποτέ.

ΚΟΥΙΖ

ΚΟΥΙΖ

Πόσο έτοιμος για γάμο είσαι;

Βαθιές αργές ανάσες, ειλικρινείς απαντήσεις, πολύ ποτό και όλα θα πάνε καλά. Αν ακολουθήσεις το πρόγραμμα με αυτήν τη σειρά.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ

Τίτλου τέλους για Χρήστο Φερεντίνο και Σοφία Παυλίδου

Μετά από 12 χρόνια γάμου, ο δημοφιλής παρουσιαστής και η όμορφη ηθοποιός τραβούν χωριστούς δρόμους

ΑΓΑΜΟΙ

ΑΓΑΜΟΙ

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Οι Singles είναι άτομα με ανικανότητα

Ο ΠΟΥ εξετάζει το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει στις αιτίες ανικανότητας την έλλειψη ερωτικού συντρόφου, κατηγοριοποιώντας τους ως "στείρους"

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24