ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Δύο συλλήψεις στη Λεωφόρο, καμία για επεισόδια!

Δύο συλλήψεις στη Λεωφόρο, καμία για επεισόδια!
INTIME SPORTS

Οι ομάδες – σχεδόν πάντα οι γηπεδούχοι, ενίοτε και οι φιλοξενούμενοι – έχουν παράπονα. Η Σούπερ Λίγκα – σχεδόν πάντα – έχει παράπονα. Και η Αστυνομία μερικές φορές έχει παράπονα από τις ομάδες...

Την Κυριακή στη Λεωφόρο μπήκαν δεκάδες “πυρομαχικά” στο πέταλο των θυρών 13 – 14. Η φύλαξη της αποστολής του Ολυμπιακού είχε οργανωθεί σωστά για την άφιξη και την αναχώρησή της από τη Λεωφόρο.

Και τα μέτρα προστασίας στις θύρες 9-10-11, πίσω από τους πάγκους των δύο ομάδων, τον “τέταρτο” και τον πρώτο βοηθό ήταν σχετικά ικανοποιητική. Μετά, όμως. Από όλα όσα έγιναν, πόσες ήταν οι συλλήψεις στη Λεωφόρο;

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει η Σούπερ Λίγκα, μόλις δύο! Ενός ατόμου για... εξύβριση αστυνομικού και ενός για χρήση κάνναβης! Ουδενός για κάποιο... άλλο λόγο! Απίστευτο, μα αληθινό... Σύμφωνα και με τη ΓΑΔΑ, ουδεμία σύλληψη ή προσαγωγή έγινε το βράδυ της Κυριακής για επεισόδια στη Λεωφόρο!

Βέβαια, η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει το υλικό που έχει συγκεντρωθεί από βίντεο (και) με κάμερες χειρός και αναμένονται διώξεις, παρότι στην πλειονότητά τους οι δράστες φορούσαν κουκούλες.

Ελέγχεται επίσης η πληροφόρηση ότι η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει στην έκθεσή της ότι από τη Θύρα 13, μεταξύ άλλων, πετάχτηκε και μια βόμβα μολότοφ.

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ