Αυτό προβλέπει ο αθλητικός νόμος - To αιώνιο Derby - SPORT 24
TO ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Αυτό προβλέπει ο αθλητικός νόμος

Αυτό προβλέπει ο αθλητικός νόμος

Διαβάστε τι ακριβώς προβλέπει ο αθλητικός νόμος για όσα συμβαίνουν στη Λεωφόρο στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Διαβάστε τι προβλέπει ο νόμος για όσα γίνονται στο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Είναι αρκετά γενική η διάταξη όμως, για να ειπωθεί την επόμενη αγωνιστική ότι δεν θα γίνει αυτός ο αγώνας ή ότι διακόπτεται το πρωτάθλημα με αιτιολογημένη απόφαση της ΔΕΑΒ. Είναι γενική η διάταξη γι' αυτό λέει "για μία ή περισσότερες αγωνιστικές".

Άρθρο 3 αθλητικού νόμου 4326/2015. Ο αρμόδιος για τον Αθλητισμό Υπουργός μπορεί επίσης, για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να αποτραπεί η επανάληψη τέτοιων γεγονότων και συμπεριφορών, να απαγορεύει προσωρινά, για μία ή περισσότερες αγωνιστικές, τη διεξαγωγή συγκεκριμένων αγώνων ή να διακόπτει οριστικά πρωταθλήματα ή άλλες διοργανώσεις, με αιτιολογημένη απόφαση που λαμβάνεται έπειτα από γνώμη της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας, καθώς και της οικείας αθλητικής ομοσπονδίας".

SHARE:
TEAMWORK

TEAMWORK

Το ματς που θα 'θελα να ήμουν μέσα

Οι δημοσιογράφοι του Oneman λιώνουν στα βίντεο από παλιούς αγώνες των ομάδων τους και διαλέγουν το ένα, το οποίο θα έκαναν τα πάντα για να έχουν ζήσει από το γήπεδο.

SPECIAL EDITION

SPECIAL EDITION

Οι σέξι Ελληνίδες της νέας τηλεοπτικής σεζόν

Δυνατά comeback, δυναμικά ντεμπούτα και πλούσια μπούστα. Ναι, δεν είναι πολλές. Αλλά αυτό, το μόνο που σημαίνει, είναι ότι είναι ακόμη πιο πολύτιμες.

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Μειώσεις για 800.000 ιδιοκτήτες. Αναλυτικά τι θα ισχύσει

Που θα υπάρξουν επιβαρύνσεις, μικρές και μεγάλες μειώσεις. Οι αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών

ΛΙΣΤΑ

ΛΙΣΤΑ

Oι δέκα καλύτερες σειρές όλων των εποχών

Δείτε ποιες τηλεοπτικές σειρές κέρδισαν την αγάπη του κοινού και άσκησαν τεράστια επιρροή σε εκατομμύρια τηλεθεατές

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24