ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Αποστολάκης: "Η Ευρώπη του Ολυμπιακού βοηθά τον Παναθηναϊκό"

Αποστολάκης: "Η Ευρώπη του Ολυμπιακού βοηθά τον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Στράτος Αποστολάκης αναφέρθηκε στο πλεονέκτημα που έχει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να νικήσει τον Ολυμπιακό και στα επιπλέον κίνητρα των ποδοσφαιριστών.

Στενά περιθώρια από τη μία, ισχυρή επιθυμία από την άλλη... Ο Στράτος Αποστολάκης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να νικήσει τον Ολυμπιακό στο "Απόστολος Νικολαΐδης", ώστε να αποδείξει ότι δεν έχει κακή ομάδα και να αρχίσει την πορεία προς την ανάκαμψη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στράτου Αποστολάκη στην εφημερίδα Live Sport:

"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα περιθώρια είναι ήδη στενά για τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να ανακάμψει μετά την πορεία που είχε μέχρι τώρα. Πάντα βέβαια με τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια παίζει καλά ειδικά στη Λεωφόρο. Έχει γυρίσει σελίδα με την αλλαγή του προπονητή και αυτό το γεγονός μπορεί να του προσφέρει επιπλέον κίνητρο.

Ο Ολυμπιακός ενδεχομένως θα έχει στη σκέψη του τα παιχνίδια που ακολουθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς είναι σημαντικά για την πρόκρισή του. Το πρόγραμμα των αγώνων του Ολυμπιακού πιθανώς δίνει στον Παναθηναϊκό μια έξτρα ευκαιρία ώστε να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Σε συνδυασμό με την ισχυρή επιθυμία που έχει για τη νίκη ώστε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να αποδείξει ότι σε αυτή τη σεζόν είναι η μοναδική ομάδα που χτυπά στα ίσια τον Ολυμπιακό. Πάντα κρίνοντας βάσει τα αγωνιστικά δεδομένα.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αρχίσει να παίζει καλύτερα καθώς μέχρι τώρα τα παιδιά αυτά αδικούσαν τους εαυτούς τους. Είναι καιρός να παίξουν σαν ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Αναμφίβολα ο Ολυμπιακός είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση ωστόσο είναι αβέβαιο πόσο θα κρατήσει αυτή. Ποτέ άλλοτε μια ομάδα δεν έχει φόρμα για πάντα".

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ