ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

"Απόψε μας πή@#%αν"

"Απόψε μας πή@#%αν"
Παππάς, Σισέ

Το παρελθόν του Ανδρέα Παππά με τον Παναθηναϊκό δεν είναι τόσο... ήρεμο και κρατάει τέσσερα χρόνια. Από μια ιστορική βραδιά για την ατάκα του Τζιμπρίλ Σισέ στο ΟΑΚΑ. (VIDEOS)

Στις 2/2/2011 συγκεκριμένα, στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει την ΑΕΚ με 3-2 στο Ολυμπιακό Στάδιο και οι "πράσινοι" φώναζαν για την διαιτησία του Αθηναίου ρέφερι που ήταν μόλις στην δεύτερη του χρονιά στον πίνακα της Super League.

Στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μίτσελ με φάουλ από 40 μέτρα είχε μειώσει σε 2-3 για την "Ένωση" έπειτα από ολέθριο λάθος του Καρνέζη και η ΑΕΚ με το γκολ αυτό είχε πάρει την πρόκριση σε συνδυασμό με τη νίκη της με 2-0 του πρώτου αγώνα. Ο Παναθηναϊκός είχε παράπονα γιατί το γκολ είχε σημειωθεί στο 7' 40'' των καθυστερήσεων αν και ο Παππάς είχε δείξει καθυστερήσεις επτά λεπτών.

Το σημαντικότερο παράπονο του Παναθηναϊκού από εκείνο το παιχνίδι ήταν η αποβολή του (σκόρερ του 1-3) Βύντρα στο 73' με δεύτερη κίτρινη (την πρώτη την είχε πάρει 10 λεπτά νωρίτερα) για καθυστέρηση σε εκτέλεση πλαγίου! Ο διεθνής αμυντικός είχε γλυτώσει την κίτρινη κάρτα στο 34' για σκληρό φάουλ στον Ντιόπ.

"Σήμερα νιώθω ότι με πήδηξαν" είχε δηλώσει έξαλλος ο Τζιμπρίλ Σισέ στη συνέντευξη Τύπου και είχε συμπληρώσει μεταξύ άλλων: "Πραγματικά είμαι αποκαρδιωμένος, όχι επειδή χάσαμε την πρόκριση, αλλά για τον τρόπο που τη χάσαμε". Τελικά εκείνη τη σεζόν η ΑΕΚ είχε κατακτήσει και το Κύπελλο Ελλάδας, νικώντας τον Ατρόμητο 3-0 σε... άλλο "επεισοδιακό" ματς.

Ο Παναθηναϊκός είχε διαμαρτυρηθεί πάλι και στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος, στην ήττα από τον Πανιώνιο με 1-0 στη Νέα Σμύρνη. Συγκεκριμένα για την φάση του 33ου λεπτού, όταν ο Παππάς είχε υποδείξει φάουλ σε διώξιμο του Πράνιτς. Ο Μπακασέτας είχε εκτελέσει το φάουλ και έπειτα από λάθος του Στιλ είχε σημειώσει το γκολ που έκρινε τον αγώνα (1-0).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Παππάς στη Λεωφόρο

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ