ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Αλλαγμένος κατά 50% ο Παναθηναϊκός σε σχέση με το ντέρμπι στη Λεωφόρο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με οκτώ διαφορετικούς ποδοσφαιριστές στην αποστολή σε σχέση με την αναμέτρηση του πρώτου γύρου.

Με οκτώ νέα πρόσωπα σε σχέση με το πρώτο ντέρμπι που διεξήχθη στην Λεωφόρο στις 28 Οκτωβρίου θα παραταχθεί τη Κυριακή το απόγευμα στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε στην αποστολή που ανακοίνωσε το Σάββατο το απόγευμα τους Ευαγγέλου, Αυλωνίτη, Στάικο, Τζανδάρη, Χατζηγιοβάνη, Άλτμαν, Κάτσε και Οικονόμου που φυσικά για διαφορετικούς λόγους ο καθένας ήταν απόντες από το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Φυσικά οι Οικονόμου και Κάτσε δεν θα μπορούσαν ούτως η άλλως να είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού αφού αποκτήθηκαν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η 19άδα των πράσινων αποτελείται από τους Βλαχοδήμο, Διούδη, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιο, Αυλωνίτη, Κουρμπέλη, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λούντ, Στάικο, Κάτσε, Τζανδάρη, Δώνη, Μουνιέ, Χατζηγιοβάννη, Πίσπα και Αλτμαν.

Αντίθετα στην αποστολή που είχε ανακοινώσει ο Ουζουνίδης για το ντέρμπι της Λεωφόρου, με την διαφορά ότι τότε είχε πάρει μαζί του 20 παίκτες, αυτή αποτελούνταν από τους Βλαχοδήμο, Διούδη, Μολέντο, Κουτρουμπή, Κολοβέτσιο, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Χουλτ, Ινσούα, Κουρμπέλη, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Σιλά, Δώνη, Καμπέσας, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Μολίνς και Πίσπα.

Εξ αυτών οι Μολέντο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Χίλιεμαρκ, Ρέις, Σιλά, Καμπέσας και Βιγιαφάνιες αποχώρησαν από την ομάδα με μεταγραφή στην διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Επίσης στην αποστολή ήταν και ο Μολίνς ο οποίος είναι τραυματίας και έχει τεθεί εκτός μάχης για το αποψινό ντέρμπι.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι από τους 14 ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στη νίκη του Παναθηναϊκού με 1-0 επί του Ολυμπιακού μόνο οι πέντε βρίσκονται και τώρα στο ρόστερ και την αποστολή. Ο λόγος για τους Βλαχοδήμο, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιο, Λουντ και Μουνιέ.

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ