STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός Vs. Παναθηναϊκός για Champions League

Ολυμπιακός Vs. Παναθηναϊκός για Champions League
Παναθηναϊκός Ολυμπιακός φωτογραφία Τσάμπιονς Λιγκ

Εκπρόσωποι και των δύο "αιωνίων αντιπάλων" αναμένεται να βρεθούν την Πέμπτη στη Νιόν της Ελβετίας, προκειμένου να υποστηρίξουν τις απόψεις τους σχετικά με τον φάκελο-"καταγγελία" του Παναθηναϊκού εναντίον του Ολυμπιακού.

Στο γήπεδο της UEFA μεταφέρεται την Πέμπτη η μάχη των "αιωνίων αντιπάλων" του ελληνικού ποδοσφαίρου με «τρόπαιο» το σεντόνι (και τα εκατομμύρια ευρώ) των ομίλων του Champions League. Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζτης εφημερίδας "Live Sport" στην εκδίκαση της υπόθεσης, βάσει του φακέλου που έχει στείλει ο Παναθηναϊκός για τον Ολυμπιακό στηριζόμενος σε στοιχεία της υπόθεσης "εγκληματική οργάνωση", αναμένεται να παραστούν στελέχη και των δύο ΠΑΕ, προκειμένου να καταθέσουν τις απόψεις τους.

Οι πρωταθλητές, μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια αναφορά, ήταν η μια από τις δύο ομάδες που ζήτησαν χθες (Δευτέρα, 20/7) αλλαγή της αρχικά ορισθείσας για την Πέμπτη συνεδρίασης του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας, προκειμένου να έχουν την εκπροσώπηση που θέλουν στη Νιόν (η δεύτερη ήταν ο ΠΑΟΚ, λόγω της ρεβάνς με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ την ίδια ημέρα).

Οποιαδήποτε κι αν είναι η απόφαση της UEFA για την ελληνική ομάδα που θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αναμένεται να υπάρξει και… παράταση, καθώς ο "ηττημένος"sp πιθανότατα θα καταθέσει προσφυγή στο CASγια να δικαιωθεί. Όμως στο CAS σπανίως ηττάται η UEFA, της οποίας η απόφαση θα είναι πιθανότατα και η καθοριστική για την εξέλιξη της υπόθεσης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ