STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Αστέρας και Ατρόμητος στη NOVA

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Αστέρας και Ατρόμητος στη NOVA
Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος INTIME SPORTS

Το συνδρομητικό κανάλι πήρε τα δικαιώματα των φιλικών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο εξωτερικό ενώ θα μεταδώσει και αρκετές αναμετρήσεις που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα.

Αρκετά φιλικά παιχνίδια θα διεξαχθούν το επόμενο τετραήμερο 12-15/8 εντός και εκτός συνόρων και το συνδρομητικό κανάλι πήρε τα δικαιώματα τους και θα τα μεταδώσει αρχής γενομένης από το φιλικό των πράσινων με την Σοσιεδάδ στην Ισπανία.

Από τη NOVA θα μεταδοθεί και το φιλικό του Ολυμπιακού αλλά και αυτό του ΠΑΟΚ με την Βέροια και του Αστέρα Τρίπολης με τον Πανιώνιο. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

"Η αγωνιστική δράση δεν σταματάει στα κανάλια Novasports και το τετραήμερο 12 Αυγούστου - 15 Αυγούστου θα προβληθούν live έξι φιλικά ματς.H αρχή γίνεται την Τετάρτη 12 Αυγούστου στις 21:00 με τον αγώνα Real Sociedad-Παναθηναϊκός στα Novasports 1 και Novasports 1 HD, που θα διεξαχθεί στην Ισπανία. Στην περιγραφή θα είναι ο Άγγελος Στυλιάδης και στο ρεπορτάζ ο Νίκος Τζουάννης.

Την Πέμπτη 13 Αυγούστου στις 18:30 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα προβάλλουν τον φιλικό αγώνα Ολυμπιακός-Εθνική Κατάρ, που θα διεξαχθεί στην Ελβετία. Στην περιγραφή θα είναι ο Ηλίας Βλάχος και στο ρεπορτάζ ο Νίκος Γαβαλάς.

Ενώ στις 20:00 θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, το Ατρόμητος-Λαμία που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ Αποστόλη Λάμπου.

Την Παρασκευή 14 Αυγούστου στις 19:00 θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος. Στην περιγραφή από το «Θ. Κολοκοτρώνης» θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ ο Γιώργος Αργυρόγλου.

Και στις 20:00, στα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα προβληθεί ο φιλικός αγώνας Βέροια- ΠΑΟΚ, από το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη.

Τέλος, το Σάββατο 15 Αυγούστου στις 20:00 θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD η αναμέτρηση Φιορεντίνα-Ηρακλής, που θα διεξαχθεί στο στάδιο Μοριάτι του αθλητικού κέντρου που χρησιμοποιούν οι «βιόλα». Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γιάννης Πάγκος".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ