STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι Superleague προβλέψεις της αγωνιστικής χρονιάς, από τον Φρέντο

Οι Superleague προβλέψεις της αγωνιστικής χρονιάς, από τον Φρέντο
Βελλής Αλαφούζος Μαρινάκης Πανόπουλος Σαββίδης

Ο Φρέντος αποθεώνει τη Σούπερλιγκ, το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο σε ότι αφορά τους... προέδρους και κάνεις τις δικές του προβλέψεις για τη σεζόν που ξεκινάει.

Υπάρχει ένα πράγμα που η Σούπερλιγκ όχι μόνο δεν ζηλεύει το αγγλικό, το ισπανικό, ή το ιταλικό πρωτάθλημα. Υπάρχει ένα πράγμα που η Σούπερλιγκ μπορεί να περηφανεύεται ότι διακρίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο βάλαμε τον Φρεντο να γράψει. Ποιο είναι αυτό; Οι προεδράρες μας...

Ο Φρέντος έκανε, λοιπόν, τις δικές του προβλέψεις για το πρωτάθλημα που ξεκινά... (Και ο Θεός βοηθός)

Με την Ελλάδα να είναι σε κρίση τα τελευταία πολλά χρόνια, την ανεργία στα ύψη, τους νέους να μεταναστεύουν στο εξωτερικό, τα κανάλια και τις εφημερίδες να καταρρέουν, η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου τράβηξε από το μανίκι τον τελευταίο της άσο και έδωσε την εντολή:

- (γκροχ, καθάρισμα φωνή, γκρομπφ, χρρρ γκουχ) ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPERLEAGUE!

-Μα, αφεντικό, έχουμε 17 Αυγούστου, τα μπάνια του λαού είναι σε εξέλιξη, οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρ…

"ΣΠΛΑΦ" (ήχος χαστουκιού, από αυτά τα γεμάτα που βλέπεις ακόμα τα δάχτυλα στο μάγουλο κανά 20λεπτο μετά το συμβάν)

- (με γλυκιά φωνή και παγωμένο χαμόγελο) Ξεκινήστε. Άμεσα. Το. Πρωτάθλημα. Της. Superleague.

Και με αυτή τη μικρή εισαγωγή και εντελώς πραγματική εξήγηση, κηρύσσουμε επίσημα την έναρξη ενός από τα πιο εντυπωσιακά πρωταθλήματα στον κόσμο, την ελληνική Superleague!

Ο Γιώργος Χριστοφόρου έγραψε ένα απολαυστικό αφιέρωμα για τις ομάδες και τους παίκτες της Superleague ενώ ο Κώστας Καίσαρης έγραψε για τους προπονητές της Superleague . Ο κλήρος έπεσε σ' εμένα να γράψω για τις προβλέψεις της αγωνιστικής χρονιάς (Αύγουστο με Μάιο).

Το πρωτάθλημα της Superleague είναι από τα πιο εντυπωσιακά στον κόσμο διότι είναι αναμφισβήτητα η λίγκα με τα πιο λαμπρά αστέρια στο ιδιοκτησιακό κομμάτι. Η Αγγλία και η Ισπανία έχουν παικταράδες, η Ιταλία έχει προπονητάρες, η Γαλλία έχει στελεχάρες, η Γερμανία έχει φιλαθλάρες, η Ελλάδα έχει προεδράρες. Γι' αυτό και οι προβλέψεις μου θα κινηθούν γύρω από εκείνους, τους εμφανείς ήρωες, τους προέδρους/ιδιοκτήτες των ομάδων

**Σεπτέμβριος**

Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, γίνεται πανικός. Ο Μαρινάκης δηλώνει αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός, παρά το γεγονός ότι κατάλαβε τελευταία στιγμή ότι χρειάζεται ενίσχυση στη θέση του αμυντικού χαφ, θα βρει έναν παίκτη που να κόβει, να ηρεμεί το παιχνίδι, να δίνει σωστές πάσες, να βοηθάει στο transition game, να μη χάνει κεφαλιά, να μην τραυματίζεται εύκολα, να είναι 25 με 29 ετών και σε λογική τιμή. Δεν βρίσκει. Παίρνει δανεικό. Τραυματίζεται μετά από μια εβδομάδα.

Ο Ιβάν Σαββίδης, μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Σάλκε, δίνει εντολή να κλείσει άμεσα παιχταράς. Δεν κλείνει.

Ο Γιάννης Αλαφούζος επιθεωρεί τη Λεωφόρο και μένει απολύτως ευχαριστημένος με την πρόοδο των έργων που θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο 2014.

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Γιάννης Δασκαλάκης, μοιράζει στη φιλοξενούμενη αντίπαλη ομάδα μια ανθοδέσμη χρυσάνθεμα.

Ο Δημήτρης "τίγρης" Μελισσανίδης δηλώνει πρωτοσέλιδα: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.

Οι Superleague προβλέψεις της αγωνιστικής χρονιάς, από τον Φρέντο

**Οκτώβριος**

Μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζει τον Μίτσελ και ταυτόχρονα ακριβαίνουν τα εισιτήρια προς Ισπανία λόγω υψηλής ζήτησης ενώ διπλασιάζεται η τιμή του λαδιού για καρέκλες που τρίζουν.

Ο Ιβάν Σαββίδης δίνει εντολή στους παίκτες του ΠΑΟΚ να κερδίσουν τους 4 αγώνες του μήνα. Τους κερδίζουν.

Ο Χρήστος Πανόπουλος κάνει liveblog από το site της Σκόντα Xanthis τους αγώνες της ομάδας του. Στο τέλος κάθε αγώνα, τυπώνει το liveblog και το εκδίδει ως ανακοίνωση.

Ο Γιάννης Αλαφούζος επιθεωρεί τη Λεωφόρο και μένει απολύτως ευχαριστημένος με την πρόοδο των έργων που θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το 2016, γιατί ζητήθηκε η αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου.

Η ΑΕΛ Καλλονής που έπαιζε προσωρινά στο ΟΑΚΑ, αντί για γηπέδου στη Λέσβο, δηλώνει προσωρινή έδρα την Τούμπα. "Για να είμαστε πιο κοντά στους φιλάθλους μας της Βορείου Ελλάδας", δηλώνει ο πρόεδρος της Νίκος Μιχαλάκης.

**Νοέμβριος**

Ο πρόεδρος του Άρη, Δημήτρης Ηλιάδης, δηλώνει ότι θα πολεμήσει την εσωστρέφεια και τις διχαστικές τάσεις που μαστίζουν την ομάδα του.

Ο Δημήτρης "τίγρης" Μελισσανίδης δηλώνει πρωτοσέλιδα: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

Ο Γιάννης Αλαφούζος επιθεωρεί τη Λεωφόρο και μένει απολύτως ευχαριστημένος με την πρόοδο των έργων που θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το 2019, γιατί ζητήθηκε να προστεθούν βοηθητικά γήπεδα και πάρκινγκ στους έξω χώρους.

Οι Superleague προβλέψεις της αγωνιστικής χρονιάς, από τον Φρέντο

Ο Ιβάν Σαββίδης δίνει εντολή στους παίκτες του ΠΑΟΚ να κερδίσουν τους 4 αγώνες του μήνα. Δεν κερδίζουν. Τους βάζει πρόστιμο. Κατόπιν δίνει εντολή να μάθουν όλοι οι παίκτες να χορεύουν Καζατσόφ. Μαθαίνουν. Σβήνει το πρόστιμο.

Οι Μπάκος-Καϋμενάκης, το ιδιοκτησιακό δίδυμο του Αστέρα Τρίπολης, βλέπουν την ομάδα ΤΟΥΣ στην 3η θέση και δηλώνουν ευχαριστημένοι με τον προπονητή που ΑΥΤΟΙ προσέλαβαν και τις μεταγραφές που ΑΥΤΟΙ επέλεξαν και ΑΥΤΟΙ πλήρωσαν. Ως μυστικό της επιτυχίας τους αναφέρουν ότι κατόρθωσαν να βάλουν το "εμείς" πάνω από το "εγώ" (των άλλων).

**Δεκέμβριος**

Ο Ολυμπιακός, με ένα come-back βγαλμένο από τα παραμύθια, φτάνει τους 11 βαθμούς στο Τσάμπιονς Λιγκ και ισοβαθμεί με τις άλλες δυο ομάδες στην πρώτη θέση αλλά τελικά αποκλείεται επειδή στο ζύγισμα βρέθηκε πιο βαρύς από τους άλλους δυο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δηλώνει: Από Δευτέρα, δίαιτα.

Ο Ιβάν Σαββίδης, στο ημίχρονο του ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ, δίνει εντολή να φωταγωγηθεί η Τούμπα. Φωταγωγείται. Κατόπιν δίνει εντολή να σβήσουν τα φώτα στην Τούμπα. Σβήνουν. Κατόπιν δίνει εντολή ν' αναβοσβήνουν τα φώτα στο ρυθμό του "Get Lucky". Αναβοσβήνουν.

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Γιάννης Δασκαλάκης, μοιράζει στη φιλοξενούμενη αντίπαλη ομάδα μια ανθοδέσμη εντελβάις.

Ο Αρβανιτίδης, της Βέροιας, αλλάζει προπονητή. Προσλαμβάνει τον πρώην του ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο Χριστοβασίλης, του ΠΑΣ Γιάννενα, αλλάζει προπονητή. Προσλαμβάνει τον προπονητή της Σκόντα Xanthi.

Ο Πανόπουλος, έξαλλος, βγάζει ανακοίνωση λέγοντας ότι δεν είχε απολύσει τον προπονητή του. Κατόπιν, βγάζει μεταχρονολογημένη ανακοίνωση όπου ανακοινώνει ότι τον απολύει μέσω ανακοίνωσης.

Οι Superleague προβλέψεις της αγωνιστικής χρονιάς, από τον Φρέντο
INTIME SPORTS

**Ιανουάριος**

Ο Γιάννης Αλαφούζος, ενθουσιασμένος με το σερί νικών του Παναθηναϊκού που τον έχουν φέρει ισόβαθμο με τον 2ο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, επιθεωρεί το Δελφινάριο. "Χρειαζόμουν λίγο γέλιο, ο Σεφερλής είναι ο βασιλιάς της επιθεώρησης", δηλώνει ευδιάθετος.

Ο Δημήτρης "τίγρης" Μελισσανίδης μοιράζεται πρωτοσέλιδα τις ευχές του για τη νέα χρονιά: Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε Ε Ε Ε !

Ο Κομπότης, του Λεβαδειακού, αλλάζει προπονητή. Προσλαμβάνει αυτόν της Βέροιας.

Ο Πανιώνιος, τη διοίκηση του οποίου έχουν εντωμεταξύ αναλάβει οι Πάνθηρες, αλλάζει προπονητή. Προσλαμβάνει αυτόν του Λεβαδειακού.

Η ΑΕΛ Καλλονής που έπαιζε προσωρινά στην Τούμπα, αντί για γηπέδου στη Λέσβο, δηλώνει προσωρινή έδρα το Γουέμπλεΐ. "Για να είμαστε πιο κοντά στους φιλάθλους μας της Δυτικής Ευρώπης", δηλώνει ο πρόεδρος της Μιχάλης Νικολάκης.

**Φεβρουάριος**

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ορμάει φουριόζος στα αποδυτήρια μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιώνιου με 4-1. Δηλώνει έξαλλος που δέχτηκαν γκολ, παρά το ότι το σκορ ήταν 4-0, διότι είχε ζητήσει να πάρουν το νταμπλ αήττητοι, ακάθεκτοι, ατρόμητοι και αλάδωτοι.

Ο Ιβάν Σαββίδης δίνει εντολή να ντυθεί στα κόκκινα και με καρδούλες η Τούμπα για να εορταστεί στις 14 Φλεβάρη η γιορτή του μεγάλου Ρώσου εραστή, Όλεγκ Βαλεντίνοφ. Ντύνεται. Στο κέντρο του γηπέδου απολαμβάνουν ρομαντικό δείπνο οι Ζαγοράκης και Βρύζας με την ελπίδα "να τα βρουν για χάρη των παιδιών". Δεν τα βρίσκουν.

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Γιάννης Δασκαλάκης, μοιράζει στη φιλοξενούμενη αντίπαλη ομάδα ένα καλάθι με φρούτα εποχής και ένα βαζάκι με χειροποίητο γλυκό φραγκοστάφυλο.

Ο πρόεδρος του Άρη, Δημήτρης Ηλιάδης, ανακοινώνει ότι δεν θα διστάσει να αποκαλύψει τους "φίλους" που είναι χειρότεροι κι από εχθρούς και οι οποίοι θέλουν το κακό του Άρη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος επιθεωρεί τη Λεωφόρο και μένει απολύτως ευχαριστημένος με την πρόοδο των έργων που θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Απρίλη του 2023, γιατί ζητήθηκε να προστεθεί και στίβος ανάμεσα από την εξέδρα και το γήπεδο.

**Μάρτιος**

Ο Ιβάν Σαββίδης δίνει εντολή το φετινό Πάσχα να εορταστεί τον Απρίλιο. Μετατίθεται άμεσα για 20 Απριλίου.

Ο Πανιώνιος, τη διοίκηση του οποίου έχουν αναλάβει οι Πάνθηρες, αλλάζει προπονητή. Αυτοπροσλαμβάνονται οι ίδιοι ως προπονητές.

Ο Σταμάτης Βελλής, του Απόλλωνα Σμύρνης, δηλώνει πρωτοσέλιδα στο ΦΩΣ φορώντας τις καλές του τιράντες: Ίνδαλμα μου ο Λάρι Κινγκ.

Οι Superleague προβλέψεις της αγωνιστικής χρονιάς, από τον Φρέντο

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Σήφης Φρανκεστανάτσης, βλέποντας τον Λουτσιάνο Γκαλέτι να πετάει στο γήπεδο παρά το ότι είχε αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο λόγω νεφρικής ανεπάρκειας και επέστρεψε μετά από μεταμόσχευση, ανακοινώνει πως επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Μάρκο φαν Μπάστεν, μετά από επιτυχημένη μεταμόσχευση γονάτου, και θα ενισχύσει τον ΟΦΗ μέχρι τα τέλη της σεζόν.

Ο πρόεδρος του Άρη, Δημήτρης Ηλιάδης, λίγο πριν τον Τελικό Κυπέλλου, κάνει λόγο για πεμπτοφαλαγγίτες στην οικογένεια του Άρη.

**Απρίλιος**

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Γιάννης Δασκαλάκης, μοιράζει στη φιλοξενούμενη αντίπαλη ομάδα ένα άλμπουμ με βελούδινη επένδυση που περιέχει φωτογραφίες με μωράκια, γατούλες, κουταβάκια και γαϊδαράκους σε καλντερίμια.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με την πρόκριση στους 8 του Europa League να έχει χαθεί, το πρωτάθλημα να δυσκολεύει παίρνει άμεσα μέτρα: Υποβιβάζει τον Μίτσελ από προπονητή σε στυλίστα της πρώτης ομάδας και αρχηγό γκαρνταρόμπας στα VIP του Καραϊσκάκης.

Ο Δημήτρης "τίγρης" Μελισσανίδης μοιράζεται πρωτοσέλιδα τις πασχαλινές του ευχές προς τον κόσμο της ΑΕΚ δηλώνοντας από την πτήση τσάρτερ που μεταφέρει το Άγιο Φως: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

Ο Σταμάτης Βελλής, του Απόλλωνα Σμύρνης, δηλώνει πρωτοσέλιδα στο ΦΩΣ φορώντας τις καλές του τιράντες: Οι δηλώσεις μου παρερμηνεύτηκαν. Ποιός Λάρι Κινγκ; Εγώ το μόνο που δήλωσα είναι ότι είμαι από μικρός Απολλωνιστής και μεγάλωσα με την αφίσα του Αριστείδη Καμάρα στα γαλανόλευκα της ελαφράς ταξιαρχίας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος επιθεωρεί τη Λεωφόρο και μένει απολύτως ευχαριστημένος με την πρόοδο των έργων που θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Φλεβάρη του 2027, γιατί ζητήθηκε να προστεθεί μια εντυπωσιακή στέγη πάνω από όλες τις θύρες και το έργο ανατέθηκε στον διάσημο Ισπανό αρχιτέκτονα Σαντιάγκο Καλατράβα.

Οι Superleague προβλέψεις της αγωνιστικής χρονιάς, από τον Φρέντο

**Μάιος**

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δηλώνει "θα σας εξαφανίσουμε, εεε, θα σας εξασφαλίσουμε ότι του χρόνου η ομάδα θα είναι στη θέση που της ανήκει". Κατόπιν διοργανώνει σουαρέ "to know us better" με τους κατόχους διαρκείας που τον αποδοκίμαζαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Το φαΐ και το ποτό ρέουν άφθονα, μέχρι που εμφανίζεται μια γιγαντοοθόνη και προβάλλει το " Red Wedding" (προσοχή: SPOILERS) από το Game of Thrones. "Έτσι, χωρίς λόγο. Απλά αρέσει η σειρά στον πρόεδρο. Λέγεται και RED, καταλαβαίνετε χεχε", δηλώνουν αμήχανα κύκλοι του Ολυμπιακού.

Ο Ιβάν Σαββίδης δίνει εντολή να προσληφθεί ο Γιώργος Δώνης. Προσλαμβάνεται. Κατόπιν δίνει εντολή να απολυθεί. Απολύεται.

Ο Γιάννης Αλαφούζος επιθεωρεί τη Λεωφόρο και μένει απολύτως ευχαριστημένος με την πρόοδο των έργων που περιλαμβάνουν αύξηση της χωρητικότητας στις 60.000+ θέσεις, βοηθητικά γήπεδα, πάρκινγκ, προσθήκη σκεπάστρου από τον Καλατράβα και στίβο ανάμεσα από την εξέδρα και το γήπεδο, τα οποία έργα αναμένονται να ολοκληρωθούν το Φλεβάρη του 2027. Κατόπιν ανακοινώνει την επιστροφή του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. "Αυτό ήταν το πλάνο εξ' αρχής", μας λέει.

Ο Δημήτρης "τίγρης" Μελισσανίδης δηλώνει πρωτοσέλιδα: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ! Στην ερώτηση "Πότε ακριβώς; Γιατί σας κρατάμε θέση τόσους μήνες και ο λογαριασμός φουσκώνει! Αφήστε που υπάρχουν και κάτι χρωστούμενα από τα προηγούμενα χρόνια… " δείχνει τον Μπάγεβιτς και εξαφανίζεται σ' ένα σύννεφο καπνού το οποίο σύννεφο είναι μια χορηγία του ΟΠΑΠ.

Οι Πάνθηρες, που έχουν αναλάβει τη διοίκηση και τη θέση του προπονητή στον Πανιώνιο, δηλώνουν απογοητευμένοι από τους παίκτες, παρά την παραμονή στην κατηγορία. Αυτομεταγράφονται οι ίδιοι ως παίκτες δηλώνοντας "Τη νέα σεζόν, διοίκηση-προπονητής-παίκτες-φίλαθλοι, πρέπει να είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά. Α, όχι. Είμαστε οι ίδιοι! Χα! Εδώ κοίτα. Καλή φάση".

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Σήφης Φρανκεστανάτσης, βλέποντας τον Λουτσιάνο Γκαλέτι να πετάει στο γήπεδο και τον Μάρκο φαν Μπάστεν να σκοράρει το ένα γκολ μετά το άλλο, ανακοινώνει την ανάσταση και επιστροφή στα γήπεδα του Τζωρτζ Μπεστ, ο οποίος και θα ενισχύσει τον ΟΦΗ μέχρι τα τέλη της επόμενης σεζόν.

Ο πρόεδρος του Άρη, Δημήτρης Ηλιάδης, σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου εξηγεί το μυστικό της επιτυχίας: "Εδώ, στον Άρη, είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει. Μόνο αγάπη ρε μ*υνιά".

Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού προσλαμβάνει ως προπονητή τον πρόεδρο της Βέροιας ενώ ο πρόεδρος του Πας Γιάννενα αναθέτει την τεχνική ηγεσία στο προπονητικό δίδυμο που οδήγησε τον Αστέρα Τρίπολης στην 4η θέση της βαθμολογίας: Μπάκο-Καϋμενάκη.

Οι Superleague προβλέψεις της αγωνιστικής χρονιάς, από τον Φρέντο

Ο πρόεδρος της Σκόντα Xanthi, Χρήστος Πανόπουλος, εκδίδει την εξής ανακοίνωση: "ΡΕΚΟΡ! Ούτε έναν, ούτε δυο, ούτε τρεις… επτά ολόκληρους μήνες δεν έβγαλα ούτε μια ανακοίνωση. Το έκανα μόνο και μόνο γιατί λέγατε ότι δεν μπορούσα να κρατηθώ. Ε, λοιπόν μπόρεσα. ΥΓ. Του χρόνου ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΞΩ".

Η ΑΕΛ Καλλονής που έπαιζε προσωρινά στο Γουέμπλεϊ, αντί για γηπέδου στη Λέσβο, δηλώνει προσωρινή έδρα το Λα Μπομπονέρα. "Για να είμαστε πιο κοντά στους φιλάθλους μας της Λατινικής Αμερικής", δηλώνει ο πρόεδρος της Νίκος Νικολάκης (του Μιχαήλ).

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Γιάννης Δασκαλάκης, πριν τον αγώνα παραμονής στην κατηγορία μοιράζει στη φιλοξενούμενη αντίπαλη ομάδα ένα κουτί με 1 σφαίρα και 1 άλμπουμ με τις φωτογραφίες όλων των παικτών της. Η ομάδα του παραμένει στην κατηγορία.

Ο πρόεδρος του Πλατανιά, Βαρουξάκης Στέλιος, μαζί με τον πρόεδρο του Πανθρακικού, Τζελέπη Δημήτρη και τον πρόεδρο του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα, εκδίδουν ανακοίνωση που εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους για την παντελή απουσία τους από αυτό το κείμενο. Οι ομάδες τους υποβιβάζονται το επόμενο λεπτό.

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, εκδίδει ανακοίνωση όπου εκφράζει τα ειλικρινή του συγχαρητήρια προς τους παίκτες της ομάδας, τον προπονητή της Γιώργο Παράσχο και τους φιλάθλους του Περιστερίου, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Τελειώνει με υστερόγραφο "Ρε, με ακούτε; Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα! Θα ασχοληθεί κανείς;". Την επόμενη μέρα, τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων κοσμεί ο επόμενος μεταγραφικός στόχος του Θρύλου, οι νέες εντολές Σαββίδη, η αποκλειστική δήλωση Μελισσανίδη ("Ερχόμαστε!") και τα οφέλη της επιστροφής στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό.

Οι Superleague προβλέψεις της αγωνιστικής χρονιάς, από τον Φρέντο
INTIME SPORTS

Και του χρόνου, με υγεία παναπόλα. Με καλύτερο θέαμα, σοβαρότερους φιλάθλους, σεμνότερους προέδρους, πιο καλλιεργημένους παίκτες, λιγότερη καχυποψία και πολύχρωμους μονόκερους που πετάνε και μοιράζουν 50ευρα.

Φρέντος

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ