STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι σκηνές βίας που σκοτώνουν το ποδόσφαιρο

Οι σκηνές βίας που σκοτώνουν το ποδόσφαιρο
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός φωνάζει, ο Παναθηναϊκός φωνάζει, ο ΠΑΟΚ φωνάζει αλλά πάντα για το... σπίτι του άλλου. Η αλήθεια είναι πως στα γήπεδα των τριών μεγάλων συμβαίνουν πάντα τα χειρότερα.

Τα επεισόδια και οι εικόνες ντροπής στη Λεωφόρο δεν ήταν κάτι νέο. Φωτοβολίδες και ντου στους αγωνιστικούς χώρους είναι δυστυχώς συνηθισμένο φαινόμενο και κανείς από τους τρεις μεγάλους που κόπτονται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι αναμάρτητοι.

Το Sport24.gr θυμίζει τα έκτροπα σε Καραϊσκάκη, Λεωφόρο και Τούμπα, επί προεδρίας Μαρινάκη, Αλαφούζου και Σαββίδη. Αυτών δηλαδή που καταδικάζουν τα επεισόδια κάθε φορά που γίνονται εις βάρος τους, αλλά δεν έχουν κάνει τίποτα για να σταματήσουν να συμβαίνουν. Η ιστορία επαναλαμβάνεται κάθε φορά με δηλώσεις, τσαμπουκάδες στα Δ.Σ. και η Super League συνεχίζει να ματώνει

Τα επεισόδια στη Λεωφόρο

Τα επεισόδια στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (4/5/14)

Τον Μάιο του 2014 στην διάρκεια των πλέι οφ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ συμφώνησαν σε παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών στην Θύρα 6 με τους οπαδούς του "δικέφαλου" να προκαλούν επεισόδια με την είσοδο τους στην Θύρα της Λεωφόρου για να υπάρξει αντίδραση από την πράσινη εξέδρα και μάχες μεταξύ των φιλάθλων των δυο ομάδων.

Δείτε το βίντεο με τα όσα συνέβησαν πριν τη σέντρα στην Λεωφόρο. Φωτοβολίδες μεταξύ οπαδών, την είσοδο των ΜΑΤ και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών να ηρεμήσουν τον κόσμο.

Δείτε και ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ

Τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ (26/4/14)

Επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις είχαν σημειωθεί και πριν την έναρξη του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό τον Απρίλιο του 2014 όταν υπήρχε καρεκλοπόλεμος ανάμεσα στους πράσινους και τις αστυνομικές δυνάμεις.

Τα επεισόδια μετά την λήξη του αγώνα με τον Εργοτέλη τον Φλεβάρη του 2014 (23/2/14)

Περισσότεροι από 200 φίλοι του Παναθηναϊκού θέλησαν να διαμαρτυρηθούν μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη για την διαιτησία του Δελφάκη ενώ η ομάδα της Κρήτης είχε καταγγείλει επίθεση και στα αποδυτήρια.

Είχε υπάρξει και χαρακτηριστικό tweet από πλευράς των ανθρώπων του Εργοτέλη που τους δείχνει να κρατούν την πόρτα των αποδυτηρίων στην Λεωφόρο.

Μολότοφ στο βαν της NOVA μετά το ματς με τον ΟΦΗ

Μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΟΦΗ τον Σεπτέμβριο του 2013 υπήρξαν οπαδοί του τριφυλλιού που είχαν επιτεθεί στο βαν της "NOVA" τοποθετώντας μέσα μια μολότοφ την οποία ευτυχώς είχαν απομακρύνει οι άνθρωποι του συνδρομητικού καναλιού.

Τα επεισόδια στο Καραϊσκάκης

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-1 (19/2/2011)

Με την λήξη της αναμέτρησης δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και το κακό δεν άργησε να γίνει. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν είχαν αποχωρήσει ακόμη από τον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να βρεθούν στο στόχαστρο των "ερυθρόλευκων" οπαδών. Κυρίως οι Σιμάο, Καντέ, Σισέ, Τζόρβας και Νίνης.

Ακολούθησε λεκτική διαμάχη του Σισέ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αψιμαχία του Νίνη με τον Τάσο Μητρόπουλο και πρόθεση των παικτών του Παναθηναϊκού να κινηθούν κατά του Βασίλη Τοροσίδη.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 0-3 (2/3/2014)

Στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σιδηρόπουλος υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, γεγονός που προκάλεσε την διαμαρτυρία του Αναστασίου. Η... απάντηση ήρθε από την κερκίδα πίσω από τον πάγκο του "τριφυλλιού", καθώς από εκεί εκτοξεύθηκε ένα ποτήρι με αναψυκτικό που προσγειώθηκε στο πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού, τραυματίζοντας τον -ευτυχώς όχι σοβαρά- στο μάτι.

Οι σκηνές βίας που σκοτώνουν το ποδόσφαιρο
INTIME SPORTS

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-2 (3/12/14)

Οι γκολκίπερ του ΠΑΟΚ βγαίνουν για ζέσταμα λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Ο Παναγιώτης Γλύκος θα βρεθεί στο έδαφος λίγο μετά, όταν μια από τις πολλές κροτίδες που εκσφενδονίστηκαν από το πέταλο των οργανωμένων τον τραυμάτισε στο αριστερό του πόδι.

Οι σκηνές βίας που σκοτώνουν το ποδόσφαιρο
INTIME SPORTS

Μετά από διαβουλεύσεις ο ΠΑΟΚ άλλαξε εστία προκειμένου να μπορέσουν οι παίκτες του να προθερμανθούν ομαλά. Λίγο πριν την σέντρα υπήρξε καθυστέρηση αφού δεκάδες βεγγαλικά έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Τα επεισόδια στην Τούμπα

ΠΑΟΚ -Ραπίντ Βιέννης (23/8/2012)
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην Τούμπα ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και της Ραπίντ Βιέννης λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρηση για τα play-off του Europa League. Οπαδοί άρχισαν να εκτοξεύουν κροτίδες και βεγγαλικά, ενώ δεκάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να πετούν αντικείμενα προς την εξέδρα των οπαδών της αυστριακής ομάδας, οι οποίοι είναι αδελφοποιημένοι με τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (Κύπελλο Ελλάδας) (16/4/2014)
Από σοβαρά επεισόδια αμαυρώθηκε η ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ των δύο ομάδων, στην Τούμπα.
Δακρυγόνα και συγκρούσεις οπαδών των ΠΑΟΚ με αστυνομικές δυνάμεις πριν την έναρξη της αναμέτρησης αλλά και ίδια ατμόσφαιρα με καπνογόνα κατά τη διάρκεια αυτής, με "φωτοβολίδες" να καίνε τον πάγκο των "ερυθρολεύκων" αλλά και μπανάνα να ίπταται από την εξέδρα με αποδέκτη τον Σαλίνο.

Οι σκηνές βίας που σκοτώνουν το ποδόσφαιρο
INTIME SPORTS

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (8/2/2014)

Άλλο ένα ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, αμαυρώθηκε από επεισόδια. Αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα της τρέχουσας σεζόν. Μικρότερης κλίμακας σε σχέση με την αναμέτρηση Κυπέλλου της προηγούμενης χρονιάς, κυρίως έξω από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά και εντός με σίδερο να φεύγει από την εξέδρα και να καταλήγει στον ώμο του Τσόρι Ντομίνγκες.

Οι σκηνές βίας που σκοτώνουν το ποδόσφαιρο
INTIME SPORTS
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ