STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio 103,3

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio 103,3

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με τη βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Γι' ακόμα μία αγωνιστική, ο Sport24 Radio 103,3 βρέθηκε σ' όλα τα γήπεδα της Ελλάδας και σας παρουσιάζει τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Χουάν Μουνάφο (Πλατανιάς)

Για την νίκη του Πλατανιά 1-0 επί της Βέροιας: "Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, επειδή χάσαμε το προηγούμενο με την Ξάνθη. Αν δεν κερδίζαμε σήμερα, δεν θα μπορούσαμε να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά στη βαθμολογία. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε, αλλά είναι καλύτερο να το κάνουμε μετά από μια νίκη, παρά με τα από ήττα. Τώρα πρέπει να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή, που βλέπουμε ότι είναι μια πολύ σκληρή ομάδα".

Αλέξανδρος Κόντος (Κέρκυρα)

Για την νίκη της Κέρκυρας 1-0 επί της Ξάνθης: "Εκμεταλλευτήκαμε το πλεονέκτημα που είχαμε με τον παίκτη παραπάνω και τέλος καλό, όλα καλά. Χωρίς το άγχος του υποβιβασμού μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και πιο απελευθερωμένα. Επομένως και ο κόσμος μπορεί να περιμένει ότι θα δει καλύτερο θέαμα από εμάς".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ