STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103.3

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103.3

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα... αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων. Διαβάστε και ακούστε τι δήλωσαν!

Από την πλευρά του ο άσος του Αστέρα Τρίπολης, Θανάσης Παντελιάδης, είπε για το διπλό των Αρκάδων στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ:

" Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο 2ο λεπτό, η ομάδα έδειξε ότι έχει και ποιότητα και ικανότητα, αλλά κυρίως ψυχικά αποθέματα για να γυρίσει ένα τέτοιο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Μπήκαμε στο γήπεδο με σκοπό να προφυλάξουμε τα νώτα μας, καθώς ξέραμε ότι μπροστά θα δημιουργούσαμε κάποιες φάσεις, όπως και το κάναμε", είπε αρχικά και συνέχισε:

" Σε τέτοια παιχνίδια πέρα από το τακτικό κομμάτι παίζει μεγάλο ρόλο το πάθος και η θέληση. Εμείς δείξαμε ότι το θέλαμε πιο πολύ και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο και το είδε και ο κόσμος".

Ο Θωμάς Ναζλίδης της Βέροιας, δήλωσε:" Η χαρά είναι διπλή, για τη νίκη της ομάδας, αλλά για το γκολ που σημείωσα. Η… τροφή του επιθετικού είναι το γκολ, που όταν το πετυχαίνει και βοηθάει την ομάδα του είναι καλό για την ψυχολογία του. Κρατάμε τη νίκη, αλλά δε μένουμε εδώ. Πρέπει να δουλέψουμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, που είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και έπειτα ότι καλύτερο.

Πάντα μέσα στο παιχνίδι σκέπτομαι θετικά, δηλαδή ότι σε κάθε φάση μπορούμε να πετύχουμε γκολ. Στον αγώνα με τον Πανιώνιο, αυτή η φάση ήρθε στο τέλος, σκοράραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα διαθέτει την ποιότητα να μπορεί να παίρνει παιχνίδια, αλλά πρέπει να πάρουμε και νίκες εντός έδρας. Είναι… αμαρτία για εμάς να έχουμε τέτοια συγκομιδή εκτός έδρας και να μην αξιοποιούμε την έδρα μας. Σίγουρα η ομάδα έχει πολύ καλό ρόστερ, αλλά δε φτάνει να το λέμε μόνο. Πρέπει να το δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι. Η ομάδα διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, πολύ καλό τεχνικό τιμ και έχει όλα τα φόντα να κάνει μία πολύ καλή πορεία.

Μου αρέσει να παίζω όχι μόνο επιθετικός, αλλά και πιο πίσω. Ο προπονητής αποφασίζει. Εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα μου".

Τέλος ο Παναγιώτης Τριάδης της Ξάνθης, τόνισε: " Δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση, αλλά κοιτάμε μπροστά και πρέπει να έχουμε το κεφάλι ψηλά, καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια πρώτα με την Α.Ε.Κ. και μετά με τον Παναιτωλικό. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και παίζουμε πάντα για τη νίκη.

Σε κάθε ματς σκοπός μας είναι να πιέσουμε τον αντίπαλο και να δημιουργήσουμε όσες περισσότερες φάσεις μπορούμε. Αυτό δεν το κάναμε, διότι ο Πανθρακικός μας πίεσε αρκετά. Το θετικό για εμάς είναι ότι δεν έχουμε χάσει εκτός έδρας".





TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ