STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων. (audios)

Πλούσια ήταν η αγωνιστική δραστηριότητα στην 23η αγωνιστική της Super League και οι πρωταγωνιστές μίλησαν στον Sport 24 radio 103,3 με τη βοήθεια των ρεπόρτερ.

Δημήτρης Λημνιός (Ατρόμητος)

Για την νίκη του Ατρόμητου με 1-0 επί του Ηρακλή: "Κάναμε μια πολύ μεγάλη εμφάνιση. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρώτο 20λεπτο, αλλά μετά δώσαμε χώρο στον Ηρακλή, ενώ δεν έπρεπε. Μπήκαμε πολύ καλά στον δεύτερο ημίχρονο. Κρατήσαμε την μπάλα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ο Ηρακλής δεν μας απείλησε και καταφέραμε στο 91΄με πολλή προσπάθεια και υπομονή να πάρουμε αυτούς τους 3 βαθμούς. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια. Δεν μας επηρέασε ψυχολογικά. Το ξεπεράσαμε γρήγορα για να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Κοιτάξαμε στα μάτια τον Ηρακλή, κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι και συνεχίζουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο. Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Θα δουλέψουμε και ευχόμαστε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη".

Δήμος Μπαξεβανίδης (Ξάνθη)

Για την νίκη της Ξάνθης 1-0 επί του Πλατανιά: "Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πλατανιάς είναι μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα, κοντά σε εμάς βαθμολογικά. Εμείς προερχόμασταν από δύο επιτυχίες απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για το Κύπελλο. Στόχος μας ήταν να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Μπορεί να μην παίξαμε όσο καλά θα θέλαμε, αλλά αυτό που κρατάμε είναι οι 3 βαθμοί. Είμαστε πιο κοντά από ποτέ στα πλέι οφ. Κάναμε το 3 στα 3 μέσα στην εβδομάδα και αυτό μας δίνει ώθηση κυρίως ψυχολογική. Στην συνέχεια πιστεύω ότι το πρόγραμμα που έχουμε είναι δύσκολο, αλλά αν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Ο Ζίβκοβιτς έκανε και σήμερα τρομερό παιχνίδι. Για εμάς που είμαστε αμυντικοί είναι ασφάλεια να τον έχουμε πίσω στο τέρμα. Να είναι γερός και να μας βοηθάει".

Αλέξανδρος Κόντος (Κέρκυρα)

Για την εκτός έδρας νίκη 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης: "Πάρα πολύ μεγάλη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στο προπονητικό τιμ. Το να καταφέρεις να γυρίσεις ένα παιχνίδι μέσα στην Τρίπολη, σε όσο άσχημη κατάσταση κι αν βρίσκεται ο Αστέρας, δείχνει τι μέταλλο έχει αυτή η ομάδα. Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή. Δεν ξέρουμε αν έχει εξασφαλιστεί. Εμείς θα παλέψουμε στα παιχνίδια που απομένουν. Στις τελευταίες αγωνιστικές έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και γι΄αυτό θέλαμε να αποκτήσουμε ένα προβάδισμά μέχρι να φτάσουμε σε αυτά τα ματς. Πιστεύω ότι τα έχουμε καταφέρει ως ένα βαθμό. Πιστεύω ότι το πρόβλημα του Αστέρα είναι ψυχολογικό. Σίγουρα η ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες και ποιότητα. Δεν τους έχουν βγει τα πράγματα που ήθελαν από την αρχή της χρονιάς και οι παίκτες επηρεάζονται πολύ γρήγορα. Ακόμη και στο γκολ της ισοφάρισης φάνηκε ότι τα παιδιά ήταν πολύ αγχωμένα. Ήθελαν πολύ αυτή τη νίκη".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ