STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι παρακάμερες του ντέρμπι ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ

Οι παρακάμερες του ντέρμπι ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Δείτε πως κατέγραψε τόσο η κάμερα της ΠΑΕ Ηρακλής όσο και η αντίστοιχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα όσα έγιναν πριν το ντέρμπι στο Καυτανζόγλειο, στη διάρκεια του αγώνα αλλά και μετά το τέλος του ματς.

Το Σάββατο το απόγευμα διεξήχθη ένα ντέρμπι με τα όλα του στην Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ με το τελικό 3-3 το οποίο ήρθε μετά από ανατροπές να αφήνει ικανοποιημένους όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Οι δυο ομάδες βάζουν στο κλίμα του αγώνα τους οπαδούς τους μέσα από την χρήση της παρακάμερας που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να δουν εικόνες που δεν έπιασε ο τηλεοπτικός φακός.

Δείτε την παρακάμερα του Ηρακλή με συνεχή πλάνα πριν από την έναρξη του αγώνα, από την κερκίδα των φίλων του "Γηραιού", από την προθέρμανση των γηπεδούχων αλλά και τους πανηγυρισμούς με τη λήξη της αναμέτρησης.

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ εστιάζει περισσότερο στην προθέρμανση των φιλοξενούμενων και στις αντιδράσεις στον πάγκο του "δικέφαλου". Δείχνει το πως πανηγύρισαν ο Τούντορ και οι παίκτες του στα τρία γκολ αλλά και την αντίδραση που υπήρξε στην ισοφάριση του Μπαρτολίνι.

Αυτό που ξεχωρίζει από τα δυο βίντεο είναι η χαρακτηριστική εναλλαγή των συναισθημάτων.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ