Οι μυστικές συναντήσεις του Βασιλειάδη με τους "μεγάλους"

Βασιλειάδης

Οι μυστικές συναντήσεις του Βασιλειάδη με τους "μεγάλους"

Ο Γιώργος Βασιλειάδης, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, έκανε μυστικές συναντήσεις με τους τέσσερις "μεγάλους" μέσα στο Μάρτιο, ζητώντας τους να ρίξουν τους τόνους της αντιπαράθεσης και προετοιμάζοντας το έδαφος για την συνάντηση της Μ. Δευτέρας.

Δεκτό έγινε από το "Big 4" το κάλεσμα του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη. Οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι τη Μεγάλη Δευτέρα (10/4) προκειμένου να συζητήσουν για τα ζητήματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βέβαια, δεν θα είναι οι Μαρινάκης, Αλαφούζος, Μελισσανίδης και Σαββίδης, αλλά και πάλι είναι βήμα προς την σωστή κατεύθυνση.

Μέσα στο Μάρτιο όμως, ο Γιώργος Βασιλειάδης έκανε μυστικές συναντήσεις και με τους τέσσερις ηγέτες των μεγάλων ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου, θέλοντας να καλλιεργήσει το έδαφος για να υπάρξει συζήτηση εφ όλης της ύλης και να βρεθούν κοινοί τόποι μεταξύ τους.

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με τη "Live Sport" τα είπε και με τις τέσσερις μεγάλες ομάδες και τους ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα, που θεωρούνται ήσσονος σημασίας για να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά και να σταματήσει όλο αυτό το γαϊτανάκι επιθέσεων του ενός προς τον άλλον.

Ο Βασιλειάδης, τους ζήτησε να ηρεμήσουν και να επιστρέψει η ηρεμία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και επίσης να στηρίξουν την ΚΕΔ που αποτελεί επιλογή τόσο της FIFA όσο και της UEFA. Παράλληλα, τους ζήτησε να προχωρήσουν στην μείωση των ομάδων (αυτό συνέβη στο πρόσφατο Δ.Σ. της Λίγκας) και να βάλουν στο τραπέζι την αναδιανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων υπέρ των μικρότερων ΠΑΕ.

Τέλος, τους ζήτησε να ελέγξουν τους οργανωμένους οπαδούς και να ρίξουν τους τόνους στα Μέσα Ενημέρωσης που ελέγχουν, αποφεύγοντας τις εμπρηστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα και το κάνουν ακόμη πιο τεταμένο. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ BIG - 4 ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ

Στον Βασιλειάδη τη Μεγάλη Δευτέρα οι 4 "μεγάλοι"

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Η τελευταία εκτέλεση θανατοποινίτη στην Ελλάδα

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος ανοίγει τα κιτάπια του και ασχολείται με την ιστορία του Βασίλη Λυμπέρη τον Αύγουστο του 1972.

Το backstage video της Αθηνάς Κοΐνη θα σε αφήσει παγωτό

Φήμες λένε πως υπάρχει άνθρωπος που το παρακολούθησε μόνο μια φορά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24