STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι μεταγραφικές κινήσεις στη Super League

Οι μεταγραφικές κινήσεις στη Super League

Την Τετάρτη (31/8, 20.00) έληξε η μεταγραφική περίοδος και το Sport24.gr καταγράφει τις κινήσεις που έγιναν από τις ομάδες της Super League. Ο πίνακας με το πάρε - δώσε όλων των ομάδων.

Έντονη κινητικότητα από τις ομάδες της Super League την Τετάρτη (31/8), ημέρα κατά την οποία ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος. Κινητικότητα όμως περισσότερο από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, και λιγότερο από τους άλλους.

Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με Αλεξί Ρομαό, Όσκαρ Καρντόσο, Μπρούνο Βιάνα και Γκονσάλο Πασιένσια, ενώ τρεις κινήσεις ενίσχυσης από το "τριφύλλι" με Εμποκού, Σαμπά και Κουλιμπαλί. Ο ΠΑΟΚ επισημοποίησε τη συνεργασία του με τον Μαμ Τιάμ, ενώ η ΑΕΚ δεν έκανε καμία επιπλέον μεταγραφή, βάζοντας "στοπ" με Λάζαρο - Λέσκοτ.

Ο Παναιτωλικός απέκτησε τον Αργεντίνο Εμάνουελ Λεντέσμα, ενώ ο Ηρακλής ενέταξε στο δυναμικό του τον Γιώργο Μπλέτσα. Η Βέροια πήρε Βασιλαντωνόπουλο και Αντόνις (δεν ανακοινώθηκαν), αλλά προχώρησε σε ουκ ολίγα " διαζύγια". Οι οκτώ που έφυγαν είναι οι εξής: Αμπντούν, Άλμπα, Μπερτούσι, Ξόμπλιος, Παπαγεωργίου, Γιαννόπουλος, Αργυρόπουλος και Φόρτες.

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε όλες τις κινήσεις που πραγματοποιήθηκαν από τις ομάδες της Super League στον πίνακα των μεταγραφών του Sport24. Δείτε αναλυτικά πόσοι παίκτες αποκτήθηκαν, πόσοι αποχώρησαν και όχι μόνο.

Οι μεταγραφικές κινήσεις στη Super League

Τελευταίο 24ωρο και για τις ΣΟΥΠΕΡ εκπτώσεις footshirts. Mην τις χάσετε!

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ