STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι Λαγός και Σοϊλέδης στον Sport24 Radio 103,3

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Τάσος Λαγός και Άρης Σοϊλέδης μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πάμε Αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό.

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Διαβάστε και ακούστε τι είπαν οι Τάσος Λαγός (ΑΕΛ) και Άρης Σοϊλέδης (Κέρκυρα) για τη νίκη και την ισοπαλία της ομάδας τους αντίστοιχα κόντρα σε Απόλλων Σμύρνης και Λαμία.

Τάσος Λαγός:

Για την νίκη της ΑΕΛ 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης:
"Σήμερα πιστέψαμε το παιχνίδι, παλέψαμε μέχρι τέλους και πιστεύω ότι δικαιούμασταν να το πάρουμε. Μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει το ματς πιο μπροστά. Είχαμε τις ευκαιρίες. Δεν ήρθαν τα γκολ στην αρχή, αλλά πιέζαμε μέχρι το τέλος, κάναμε ευκαιρίες και αυτό δείχνει ότι η ομάδα έχει σωστή νοοτροπία. Όλες οι ομάδες είναι καλές και πιστεύω ότι θα γίνει ένα δυνατό πρωτάθλημα”.

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα:
“Σίγουρα έχει αλλάξει η ψυχολογία μας. Έκανε καλό στην ομάδα η έλευση του προπονητή. Έχουμε χτίσει ένα σερί και πάνω σε αυτό θα συνεχίσουμε”.

Για το αν αυτό είναι το ταβάνι της ομάδας:
“Δεν νομίζω ότι αυτό είναι το ταβάνι της ομάδας. Αν σε κάθε παιχνίδι είμαστε αυτοί που πρέπει και παίρνουμε τους βαθμούς, μπορούμε να κοιτάζουμε και πιο ψηλά”.

Άρης Σοϊλέδης

Για την ισοπαλία της Κέρκυρας 1-1 με την Λαμία:
“Πολύ σημαντική η ισοπαλία που πήραμε, επειδή σήμερα μείναμε με 9 παίκτες στο πρώτο ημίχρονο. Κοιτάζουμε μπροστά, επειδή έχουμε δύσκολα ματς και πρέπει σε κάθε ένα από αυτά να παίρνουμε ότι καλύτερο μπορούμε”.

Για την εμπλοκή του στη φάση του πέναλτι:
“Θεωρώ πως δεν είναι πέναλτι. Ο Πίτι είχε κολλήσει πάνω μου. Η μπάλα πηγαίνει στην κοιλιά μου και στα χέρια μου και δεν έχω χρόνο να αντιδράσω. Αυτή ήταν όμως η απόφαση του διαιτητή και δεν μπορεί να αλλάξει”.

Για τους στόχους της Κέρκυρας:
“Στόχος μας είναι η εύκολη παραμονή και ότι παραπάνω μπορούμε να πετύχουμε”.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ