STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι ξένοι ''έφαγαν'' τους Έλληνες τερματοφύλακες

Οι ξένοι ''έφαγαν'' τους Έλληνες τερματοφύλακες
Ολιμπά INTIME SPORTS

Οι περισσότερες ομάδες της Superleague της νέας σεζόν θα παραταχθούν με ξένο τερματοφύλακα. Ελάχιστες αυτές που προχωρούν με Έλληνες. Το Sport24.gr έφτιαξε την ''ξενοκρατούμενη'' λίστα των γκολκίπερ.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να παίρνει τον Στέφανο Καπίνο, αλλά τα γκολποστ των Πειραιωτών θα υπερασπίζεται ο Ρομπέρτο. Αν ρίξει κανείς μια ματιά στα υπό διαμόρφωση ρόστερ των ομάδων της Superleague θα παρατηρήσει πως οι περισσότερες θα πορευτούν στο νέο πρωτάθλημα με ξένο τερματοφύλακα. Ειδικά εκείνες από το πάνω... ράφι, όλες θα παίζουν δίχως Έλληνα γκολκίπερ κάτω από τα γκολπόστ.

Η αναφορά σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης, αλλά και ΑΕΚ, η οποία δεν έχει βρει ακόμα τον εκλεκτό, αλλά είναι βέβαιο πως θα είναι ξένος για να πλαισιώσει τον Ανέστη, που στην προσεχή σεζόν θα είναι αναπληρωματικός, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.

Οι μοναδικοί σύλλογοι που κάνουν τη... διαφορά και ποντάρουν στο ντόπιο στοιχείο είναι ο Παναιτωλικός, ο Πανθρακικός, ο Πανιώνιος και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Στη λίστα που θα σας παρουσιάσουμε, αποφύγαμε να συμπεριλάβουμε Κέρκυρα και Βέροια, μια και η συμμετοχή τους, ή μη, στο πρωτάθλημα της σεζόν 2015-2016 δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη.

Και κάτι τελευταίο. Ο Λουίτζι Τσέναμο, που πήγε στην Ξάνθη, είναι Ιταλός και Έλληνας. Ας θεωρήσουμε ότι ''πάει'' και με τις δύο πλευρές. Αναλυτικά η λίστα με τους τερματοφύλακες που στην παρούσα φάση δείχνουν ότι υπολογίζονται για το βασικό σχήμα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΟΜΑΔΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
Ολυμπιακός Ρομπέρτο (Ισπανός)
Παναθηναϊκός Στιλ (Άγγλος)
ΠΑΟΚ Όλσεν (Σουηδία)
ΑΕΚ Ψάχνει ξένο
Ατρόμητος Γκορμπούνοφ (Λευκορώσος)
Αστέρας Τρίπολης Κοσίσκι (Σλοβακία)
Καλλονή Χογκ (Μάλτα)
Πλατανιάς Ολιμπά (Μαρτινίκα) (φωτ.)
Ηρακλής Χουάντερσον (Βραζιλία)
Ξάνθη Τσέναμο (Ελληνοιταλός)
ΠΑΣ Γιάννινα Βελλίδης (Έλληνας)
Παναιτωλικός Κυριακίδης (Έλληνας)
Πανθρακικός Αθανασιάδης (Έλληνας)
Πανιώνιος Παπαδόπουλος - Διούδης (Έλληνες)

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ