STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι Φυτανίδης και Γιάκος μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3

Οι Φυτανίδης και Γιάκος μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων. Οι Φυτανίδης και Γιάκος μίλησαν για τις νίκες με Ξάνθη και Κέρκυρα (AUDIO)

Ο Σωκράτης Φυτανίδης αναφέρθηκε στη νίκη του Ατρόμητου 2-1 επί της Ξάνθης: “Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Μας ενδιαφέρει να παίρνουμε τα αποτελέσματα και όχι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν στιγμές που και εμείς δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο με τον οποίο παίζουμε, αλλά το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή για την ομάδα είναι οι βαθμοί”.

Για τη συνέχεια είπε: “Υπήρχε η πίεση όλο αυτό το διάστημα λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και στόχος μας είναι να είμαστε συμπαγείς και να παλεύουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, είτε είναι για το πρωτάθλημα είτε για το Κύπελλο. Μια ομάδα που θέλει να έχει στόχους πρέπει να έχει ισορροπίες και αυτό είναι που προσπαθούμε να αποκτήσουμε. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και θα δούμε τα θετικά και τα αρνητικά που είχαμε αυτή τη σεζόν. Δεν χρειάζεται πίεση αυτή τη στιγμή, αλλά ηρεμία. Υπάρχει κόπωση επειδή έχουμε παίξει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και αυτό φάνηκε σήμερα. Αυτό που συζητάμε μεταξύ μας και μας έχει ζητήσει και ο προπονητής είναι να παίζουμε για τους βαθμούς. Όταν έρθουν οι βαθμοί θα έρθει και το καλό ποδόσφαιρο”.

Για την αντίδραση του προπονητή της Ξάνθης αναφορικά με τη διαιτησία του αγώνα, σχολίασερ: “Δεν μπορώ να κρίνω τον κύριο Λουτσέσκου για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε σε ότι αφορά τη διαιτησία. Παράπονα μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε. Και εμείς είχαμε σε προηγούμενα παιχνίδια. Στη χώρα μας αδικούμε τον ποδοσφαιριστή, που πρέπει να είναι η βάση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται στους αγωνιστικούς χώρους, οι ομάδες να έχουν τη δυνατότητα να παίζουν το παιχνίδι τους και οι διαιτητές να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους με ηρεμία”.

Ο Ευριπίδης Γιάκος με τη σειρά του μίλησε για τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 επί της Κέρκυρας: “ Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη σήμερα. Ήταν ένα δύσκολα παιχνίδι με μια ομάδα που έχει πάρει αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες. Όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Από την Κέρκυρα δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, αν και δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Εμείς ευτυχήσαμε να κερδίσουμε ένα πέναλτι. Το εκμεταλλευτήκαμε και κρατήσαμε τη νίκη. Σε αυτή θα πατήσουμε για να κάνουμε μια βαθμολογική αντεπίθεση και να μπούμε στην πεντάδα, που είναι ο στόχος μας τώρα”.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ