STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι επτά ΠΑΕ που είναι αρνητικές στη μείωση των ομάδων

Οι επτά ΠΑΕ που είναι αρνητικές στη μείωση των ομάδων
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επτά ΠΑΕ εμφανίζονται αρνητικές στο ενδεχόμενο απ' τη αγωνιστική περίοδο 2018-19 να υπάρξει μείωση στον αριθμό των ομάδων που συμμετέχουν στη Super League. Κρίσιμο ΔΣ το μεσημέρι της Δευτέρας (24/07, 15:00).

Το μεσημέρι της Δευτέρας (24/07, 15:00) πρόκειται να πραγματοποιηθεί το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της Super League, με σημαντικότερο θέμα τα τηλεοπτικά ενόψει της νέας σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι η Nova ζητά να μειώσει κατά 18% τα χρήματα που θα δίνει στις ομάδες για τη σεζόν 2017-2018. Παράλληλα, δεδομένη είναι η επιθυμία των "μεγάλων" να μην γίνουν playoffs τουλάχιστον για τη σεζόν που ακολουθεί, κάτι στο οποίο οι άλλες ομάδες δεν φέρνουν καμία αντίρρηση. Μάλιστα εκφράζεται η εκτίμηση πως ούτε η Nova θα διαφωνήσει με αυτό, αρκεί φυσικά να προκύψει συμφωνία σε άλλα ζητήματα.

Αντίθετα, σύμφωνα με τη "Live Sport" προκύπτει ζήτημα σε ό,τι αφορά στη μείωση των ομάδων απ' τη σεζόν 2018-19. Παρότι αρχικά υπήρχε η πρόθεση να μειωθούν οι ομάδες από 16 σε 14, τις τελευταίες ημέρες αρκετοί απ' τους "μικρομεσαίους" εκφράζουν έντονες αντιρρήσεις.

Συγκεκριμένα, στα "κάγκελα" είναι οι ΠΑΕ Παναιτωλικός, Λάρισα, Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακός και Κέρκυρα, ενώ επίσης αρνητικές είναι η Ξάνθη και η Λαμία. Αν τελικά δεν αλλάξει σήμερα η κατάσταση και δεν περάσει η μείωση (απαιτούνται γι' αυτό τα 2/3, δηλαδή να ψηφίσουν θετικά οι 12 απ' τις 16 ΠΑΕ), τότε λύση δεν πρόκειται να βρεθεί.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ