STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι ενδεκάδες του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Οι ενδεκάδες του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Ο Ίγκορ Τούντορ άφησε στον πάγκο, όπως αναμενόταν, τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ. Καμία έκπληξη από Δέλλα, βασικός ο Μπουονανότε. Δείτε τις ενδεκάδες ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ, στο μεγάλο ντέρμπι των "Δικεφάλων" για την 4η αγωνιστική της Super League. Ο Ίγκορ Τούντορ άφησε στον πάγκο, όπως αναμενόταν, τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ. Με Ανάκογλου, τον οποίον δοκίμαζε στις τελευταίες προπονήσεις και Βάργκας, Μπουονανότε, πίσω από τον Αραβίδη, η ΑΕΚ.

Ο Ίγκορ Τούντορ παρατάσσει τον ΠΑΟΚ με τον Σουηδό, Ρόμπιν Όλσεν, κάτω από τα γκολπόστ. Η αμυντική τριάδα αποτελείται από τους Μιγκέλ Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα, Τζαβέλλα. Σε ρόλο φουλ μπακ, οι Κωνσταντινίδης και Ροντρίγκες, δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα. Σε ρόλο αμυντικών χαφ, οι Σάμπο και Τζιόλης.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι ο επιθετικός κορυφής της γηπεδούχου ομάδας, έχοντας από πίσω του σε ρόλο πιο δημιουργικό τους Δημήτρη Πέλκα και Ρόμπερτ Μακ.

Η 11άδα της ομάδας μας για την αναμέτρηση κόντρα στην #AEK για την 4η αγωνιστική της #SuperLeague #PAOKAEK

Posted by PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ on  Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015

Χωρίς εκπλήξεις από Δέλλα

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, για την 4η αγωνιστική της Super League, με τον τεχνικό της Ένωσης, Τραϊανό Δέλλα, να μην επιφυλάσσει κάποια έκπληξη στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τα όσα δοκίμασε στις προπονήσεις που προηγήθηκαν της αναμέτρησης.

Ο Μπαρόχα ξεκινά κάτω από τα γκολπόστ και στο τέταρτο ματς της ΑΕΚ στη Super League, ενώ και η αμυντική τετράδα δεν παρουσιάζει κάποια έκπληξη - στελεχωμένη από τους Γκάλο, Τζανετόπουλο, Κολοβέτσιος και Σοϊλέδη (ο οποίος νικά τον Ντίντακ στη μάχη για τη διεκδίκηση της θέσης) από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Η τριάδα του κέντρου αποτελείται από τους Ανάκογλου, Σιμόες και Γιόχανσον. Ο Ντιέγκο Μπουονανότε και ο Ρόναλντ Βάργκας θα κινούνται εξ' ευωνύμων κι εκ δεξιών μεσοεπιθετικά. Ο Χρήστος Αραβίδης θα είναι μπροστά από τον Αργεντινό και τον Βενεζουελάνο.

Οι 11 της Τούμπας!

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on  Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ