STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι ενδεκάδες που ψηφίσατε για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Οι ενδεκάδες που ψηφίσατε για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Το Sport24.gr σας έδωσε την ευκαιρία να πάρετε θέση στα διλήμματα των Γιάννη Αναστασίου και Γκουστάβο Πογέτ για το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού κι ΑΕΚ. Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Super League. Οι δύο προπονητές, Γιάννης Αναστασίου και Γκουστάβο Πογέτ, φέρεται ν' αντιμετωπίζουν ορισμένα διλήμματα όσον αφορά στον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας. Το Sport24.gr σας έδωσε την ευκαιρία μέσω του poll να πάρετε θέση και να φτιάξετε τη δική σας ενδεκάδα.

Παναθηναϊκός: Με Νίνη δεκάρι και Σάντσεθ - Ταυλαρίδη στην άμυνα

Όσον αφορά στο γηπεδούχο Παναθηναϊκό, οι περισσότεροι επέλεξαν σύστημα 4-2-3-1 (57,44%) αντί του 4-4-2 με ρόμβο (42,56%). Στο δίλημμα για τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ, ο Μαρινάκης έλαβε τη συντριπτική πλειοψηφία των επιλογών (59,9%) έναντι των Βέμερ (συγκέντρωσε 31,36% ήταν αρχικά στις επιλογές, αν και τελικά έμεινε εκτός αποστολής καθώς κρίθηκε ανέτοιμος από τον Γιάννη Αναστασίου) και Μπούρμπου (8,74%).

Οι ενδεκάδες που ψηφίσατε για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο των στόπερ, οι Σάντσεθ και Ταυλαρίδης έχουν... αυτοδυναμία (70,84%) έναντι Κουτρουμπή - Ταυλαρίδη (16,73%) ή Σάντσεθ - Κουτρουμπή (12,42%). Αφήνουμε το αμυντικό σκέλος του "τριφυλλιού" και πάμε στο (μεσο)επιθετικό. Σαν αριστερό χαφ επιλέξατε τον Αμπέντ (57,34%) [Ο Λουντ κι ο Πράνιτς ακολούθησαν με 23,66% και 19% αντίστοιχα].

Ξεκάθαρη η προτίμησή σας στον Σωτήρη Νίνη, όσον αφορά στο ρόλο του δεκαριού. Συγκέντρωσε ποσοστό της τάξης του 84,36% αφήνοντας πίσω του, τους Ατζαγκούν και Αμπέντ (9,18% και 6,46% αντίστοιχα).

ΑΕΚ: Τριάδα Βάργκας - Μπαρμπόζα - Μάνταλου

Στην ΑΕΚ και στο ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογέτ στην τεχνική της ηγεσία, τα διλήμματα είναι περισσότερο μεσοεπιθετικά. Ο Μπαρόχα συγκέντρωσε τη μερίδα του λέοντος των ψήφων σας (86,71%) έναντι του Ανέστη (13,29) για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Ο διεθνής Βενεζουελάνος μέσος, Ρόναλντ Βάργκας, είναι αυτός που πρέπει να παίξει σε θέση δεξιού εξτρέμ κατά τη ψήφο σας (79,89%) έναντι του Βαγγέλη Πλατέλλα (20,11%). Ίδια (περίπου) είναι και η αναλογία στο αριστερό άκρο ανάμεσα σε Έλντερ Μπαρμπόζα (70,86%) και Ντιέγκο Μπουονανότε (29,14), με τον Πορτογάλο να κερδίζει τη μάχη με τον Αργεντινό.

Οι ενδεκάδες που ψηφίσατε για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Συντριπτικά υπεροχή του Πέτρου Μάνταλου, όσον αφορά στη θέση του επιτελικού μέσου. Με ποσοστό 94,32 κρίνετε ότι είναι καταλληλότερος του Ρόναλντ Βάργκας (5,68%) για το "10" της Ένωσης. Ποιος, όμως, θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης. Ψηφίσατε τον Χρήστο Αραβίδη (59,05%) αν και δεδομένων της ιατρικής του κατάστασης είναι δύσκολο να αγωνιστεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σαββάτου. Ο Μακόλεϊ Κρισάντους έλαβε ποσοστό 20,56% κι ο Ντιέγκο Μπουονανότε (20,39%).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ