STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι αποστολές του "τελικού" Ηρακλής - Λεβαδειακός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
Λεβαδειακός, Ηρακλής EUROKINISSI SPORTS

Την Τετάρτη (5/4, 17/15) Ηρακλής και Λεβαδειακός μονομαχούν στο Καυτανζόγλειο με φόντο την παραμονή στη Super League. Διαβάστε τις αποστολές των δύο ομάδων ενόψει του "τελικού" της 27ης αγωνιστικής.

Ηρακλής και Λεβαδειακός κοντράρονται την Τετάρτη (5/4, 17/15) στο Καυτανζόγλειο για την 27η αγωνιστική της Super League. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της συγκεκριμένης "στροφής", αφού μιλάμε για δύο ομάδες που "παλεύουν" να μείνουν στην κατηγορία, τέσσερις αγωνιστικές προτού πέσει η καρό σημαία.

Ο Λεβαδειακός έχει συγκεντρώσει 22 βαθμούς ύστερα από 26 παιχνίδια, ενώ ο Ηρακλής με την αφαίρεση τριών βαθμών (επίκειται ωστόσο η επιστριφή τους) έχει 16. Ο Μαχαίρας έμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι εκτός και δεν υπολογίζεται. Επιστρέφει, αντίθετα, ο Νιάς. Από την αποστολή "κόπηκαν" οι Καψάσκης και Μάγκας, καθώς φυσικά και οι Τσιντώτας, Μάντζιος, Ομπιόρα και Μπελγκαζουανί.

Ο Ηρακλής, από την άλλη, που προέρχεται από το σπουδαίο εκτός έδρας "διπλό" επί της Κέρκυρας, με 3-0, κατεβαίνει με την ίδια 18άδα, όπως αυτή στο νησί των Φαιάκων. Ο Σάββας Παντελίδης άφησε εκτός τους Καραγκούνη, Αμαραντίδη, Ρούσσο, Λουκίνα, Κυνηγόπουλο και Βοσνακίδη.

Η αποστολή του Ηρακλή: Αγγελόπουλος, Αργυρόπουλος, Γιαννίκογλου, Στάμου, Γροντής, Δώνης, Ηλιάδης, Ιντζόγλου, Ζιαμπάρης, Κούρος, Πασάς, Μπαστακός, Μοντέιρο, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Λεοζίνιο, Περόνε, Χουάντερσον.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Ναμάσκο, Μοσχονάς, Τριποτσέρης, Νιάς, Μεντί, Ουόν, Βούρος, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Κουλιμπαλί, Ζεζίνιο, Τόνι Σίλβα, Λάτσι, Καραχάλιος, Καλτσάς, Γιουσούφ, Σουμπίνιο, Καραμπουέ, Βασιλείου και Γιακουμάκης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ