STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι "αντ' αυτού" των Αλαφούζου - Μελλισανίδη - Σαββίδη

Οι "αντ' αυτού" των Αλαφούζου - Μελλισανίδη - Σαββίδη

Διαβάστε στο Sport24.gr ποιοι επελέγησαν από τους Αλαφούζο, Μελισσανίδη και Σαββίδη, ώστε να διασφαλίσουν την άμεση συνεννόηση τους και να επιβλέπουν τις διεργασίες.

Οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης συνομιλούν διαρκώς για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και συζητούν τις επόμενες κινήσεις τους, ώστε να επιτύχουν τις αλλαγές που επιδιώκουν στην ΕΠΟ και στη Superleague.

Ωστόσο, οι τρεις άνδρες έχουν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν έχουν το χρόνο να ασχολούνται με όλες τις υποθέσεις. Οπότε, αποφάσισαν να επιλέξουν από έναν συνεργάτη ο καθένας, προκειμένου να διασφαλίσουν την καθημερινή επικοινωνία, την άμεση συνεννόηση και την αξιολόγηση των θεμάτων που θα διευθετούνται.

Το άτυπο "διευθυντήριο" συγκροτούν ο Χρήστος Παναγόπουλος από τον Παναθηναϊκό, ο Αλέξης Δέδες από την ΑΕΚ και ο Μάκης Γκαγκάτσης από τον ΠΑΟΚ. Η τριάδα θα έχει ανοιχτή γραμμή και θα επιλύει οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται και δεν χρειάζεται να φτάσει σε επίπεδο κορυφής.

Άλλωστε, οι τρεις ήταν παρόντες στη συνάντηση της Παρασκευής (4/3), οι δύο πρώτοι συνοδεύοντας τους Αλαφούζο και Μελισσανίδη και ο τρίτος εκπροσωπώντας τον Σαββίδη, ο οποίος μίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ