STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι 4 "μεγάλοι" με τους αναπληρωματικούς κίπερς στη 12η αγωνιστική

Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Οδυσσέας Βλαχοδήμος EUROKINISSI SPORTS

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κλήθηκαν να δώσουν τα παιχνίδια τους για τη 12η αγωνιστική της Super League με τους αναπληρωματικούς τερματοφύλακες και όχι με αυτούς που ήταν οι βασικοί.

Τρομερή σύμπτωση για τους τέσσερις "μεγάλους", στο πλαίσιο των αγώνων τους για τη 12η αγωνιστική της Super League. Και οι τέσσερις έδωσαν τα παιχνίδια τους όχι με τους βασικούς τερματοφύλακες, αλλά με τους αναπληρωματικούς. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Στέφανος Καπίνο του Ολυμπιακού είναι εδώ και μέρες τραυματίας. Έτσι, με την Κέρκυρα στο 0-0 έπαιξε ο Ιταλός Νικόλα Λεάλι. Στον Παναθηναϊκό οι μέτριες εμφανίσεις του Λουκ Στιλ οδήγησαν τον Αντρέα Στραματσόνι στην απόφαση να χρησιμοποιήσει στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο (φωτ.).

Μια από τα ίδια και στην ΑΕΚ. Ο Γιάννης Ανέστης υπέπεσε σε λάθη με τον Ατρόμητο, στον αγώνα του πρωταθλήματος και στο φιλικό, με αποτέλεσμα ο Ζοζέ Μοράις να επιλέξει τον Βασίλη Μπάρκα στην νικηφόρα αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Ο ΠΑΟΚ, τέλος, ξεκίνησε με τον Παναγιώτη Γλύκο κάτω από τα γκολπόστ στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Στο 14', ωστόσο, τραυματίστηκε και τη θέση του στο τέρμα πήρε ο Ζέλικο Μπρκιτς, ο οποίος λίγες μέρες νωρίτερα είχε θέση βασικού και στο εκτός έδρας με τη Φιορεντίνα, στο Europa League.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ