STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι 39 μεταγραφές που δεν έχουν παίξει ούτε λεπτό στη Super League

Οι 39 μεταγραφές που δεν έχουν παίξει ούτε λεπτό στη Super League

Ύστερα από τέσσερα παιχνίδια στην εφετινή Super League, υπάρχουν 39 μεταγραφικά αποκτήματα που δεν έχουν αγωνιστεί ούτε λεπτό στο πρωτάθλημα με τις ομάδες τους. Το Sport24.gr τους συγκέντρωσε.

Η Super League διεκόπη αυτό το Σαββατοκύριακο εξαιτίας των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Έχουν ήδη γίνει 4 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και έχουν συμπληρωθεί 360 αγωνιστικά λεπτά. Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν καταγράψει ούτε λεπτό στο πρωτάθλημα.

Το Sport24.gr τους ξεδιάλεξε και αναλύει τι ισχύει σε κάθε περίπτωση. Μόνο σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα έχουν παίξει όλα τα αποκτήματα του καλοκαιριού. Σε όλες τις άλλες ομάδες υπάρχει έστω και ένας που δεν έχει καταφέρει να κάνει ντεμπούτο.

Η ομάδα με τις περισσότερες προσθήκες που δεν έχουν παίξει είναι η Βέροια. Πέντε είναι ποδοσφαιριστές που απέκτησε η "Βασίλισσα" το καλοκαίρι και δεν έχουν ριχτεί στη "μάχη", ενώ ακολουθούν Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός, Ηρακλής και Πανιώνιος, με 4.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι ισχύει σε κάθε ομάδα:

ΑΕΚ

1. Χουάν Μανουέλ Ντίας: Ο 29χρονος Ουρουγουανός αριστερός οπισθοφύλακας βλέπει την... πλάτη του Ντίντακ, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στα τέσσερα παιχνίδια της Super League. Περιμένει την ευκαιρία του ο Λατινοαμερικανός.

2. Κώστας Μανωλάς: Ο 23χρονος αριστερός μπακ αποκτήθηκε με μεταγραφή από την ΑΕΚ. Υπόγραψε τριετές συμβόλαιο. Όπως και ο άλλος οπισθοφύλακας, ο Ντίας, δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής.

3. Βασίλης Μπάρκας: Ο 22χρονος γκολκίπερ αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο, αλλά μέχρι στιγμής τη θέση του βασικού έχει ο Γιάννης Ανέστης.

ΑΕΛ

1. Γιάννης Ποτουρίδης: Ο 24χρονος αριστερός μπακ υπόγραψε στην ΑΕΛ, προερχόμενος από τον Πανθρακικό. Μέχρι στιγμής χρόνο συμμετοχής δεν έχει πάρει, παρά μόνο οι Μονιάκης - Κόντορ.

2. Ιμπραΐμ Κεϊτά: Ο 20χρονος Γάλλος επιθετικός δοκιμάστηκε, έπεισε τον Άγγελο Αναστασιάδη και αποτέλεσε παίκτη της ΑΕΛ. Προορίζεται, τουλάχιστον για το ξεκίνημα, για την Κ20.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

1. Γιώργος Αθανασιάδης: Ο 23χρονος τερματοφύλακας ήταν από τις πρώτες χρονικά προσθήκες που είχαν πραγματοποιήσει οι Αρκάδες, προερχόμενος από τον Πανθρακικό.

2. Αντόνιο Ντοναρούμα: Ο έτερος νεοαποκτηθείς γκολκίπερ που δεν έχει καταγράψει ούτε λεπτό συμμετοχής στον Αστέρα. Βασικός στους "κυανοκίτρινους" είναι ο Κοσίτσκι.

3. Λιονέλ Ζουμά: Ο 23χρονος Γάλλος αμυντικός δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στα πρώτα 4 ματς, σε αντίθεση με τον άλλο νεοαποκτηθέντα στόπερ, τον Σεφί, που έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια.

4. Γιάννης Κώτσιρας: Ήταν το δεύτερο "χτύπημα" του Αστέρα. Ο 24χρονος αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός αλλά και ως επιτελικός μέσος και υπόγραψε μέχρι το 2019.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

1. Νίκος Παπαδόπουλος: Ο Ατρόμητος κινήθηκε για γκολκίπερ το καλοκαίρι, αφού είχε αποχωρήσει ο Βασίλης Μπάρκας για την ΑΕΚ. Μέχρι στιγμής όμως παίζει ο Αντρέι Γκορμπούνοφ.

2. Σπύρος Γκουγκούδης: Ο 27χρονος δεξιός μπακ - χαφ προέρχεται από τη Football League (Αναγέννηση Καρδίτσας - Ολυμπιακός Βόλου). Είχε κλείσει εδώ και έξι μήνες από τον Ατρόμητο.

ΒΕΡΟΙΑ

1. Παναγιώτης Λινάρδος: Ο 25χρονος μέσος έπαιζε πέρυσι στον Παναιγιάλειο. Αποκτήθηκε με εισήγηση Αλέκου Βοσνιάδη, αλλά δεν έχει πάρει ακόμη το "βάπτισμα του πυρός".

2. Αντόνιο Τομάς: Ο 31 ετών Ισπανός ήρθε με εξαιρετικές συστάσεις, αλλά λόγω τραυματισμών δεν έχει παίξει ούτε λεπτό.

3. Μοχαμαντού Σισοκό: Ο 28χρονος Γάλλος μεσοαμυντικός επέστρεψε εφέτος στη Βέροια, στην οποία έπαιζε και τη σεζόν 2013-2014. Και αυτός έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς.

4. Μαρκ Ασίγκμπα: Ο Γκανέζος δεξιός μπακ, που μπορεί να παίξει και στόπερ, δεν έχει κάνει ακόμα ντεμπούτο στη Super League. Στη Βέροια παίζει δανεικός από τον Ολυμπιακό.

5. Δημήτρης Μαυριάς: Ένας ακόμα παίκτης για τη Βέροια που αποκτήθηκε από τη Football League. Ο 20χρονος εξτρέμ προέρχεται από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

ΗΡΑΚΛΗΣ:

1. Τρύφων - Άγγελος Γιούδας: Ο 23χρονος τερματοφύλακας έπαιζε στον Πανθρακικό και το καλοκαίρι πήγε στη Βέροια. Όσο είναι υγιής ο Χουάντερσον, δύσκολα θα βρει θέση βασικού.

2. Δημήτρης Βοσνακίδης: Ο 22χρονος στόπερ έπαιζε πέρυσι στη Ζάκυνθο, στη Football League. Ακόμα να χρησιμοποιηθεί σε αγώνα του Γηραιού.

3. Γιώργος Μπλέτσας: Ο 21 ετών μεσοεπιθετικός προέρχεται από τον Πανιώνιο και αποκτήθηκε τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών.

4. Γιάννης Αντωνίου: Όπως και ο Βοσνακίδης, έτσι και ο 22χρονος μέσος έπαιζε στη Ζάκυνθο. Δεν έχει χρησιμοποιηθεί από το Νίκο Παπαδόπουλο.

ΚΕΡΚΥΡΑ

1. Σπύρος Σπίνουλας: Ο 30χρονος μεσοαμυντικός αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στον Παναιγιάλειο. Δεν έχει καταφέρει να κάνει ντεμπούτο στη Super League.

2. Μάριος Τζανουλίνος: Ο 20χρονος στόπερ έπαιζε στην Κ20 του Παναθηναϊκού, όπου είχε επαγγελματικό συμβόλαιο. Δεν τον έχει χρησιμοποιήσει ο Μιχάλης Γρηγορίου.

3. Μοϊζέ Αντιλέχου: Ο 21 ετών Γάλλος αμυντικός δεν έχει φορέσει τη φανέλα της Κέρκυρας σε επίσηνο ματς, προερχόμενος από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

1. Συμεών Συνοδινός: Ο 19χρονος τερματοφύλακας προέρχεται από την Καβάλα. Θα παίζει προς το παρόν με την Κ20.

2. Τάσος Δασκαλάκης: Ο 21 ετών γκολκίπερ έπαιζε πέρυσι στον Ολυμπιακό Βόλου. Ναμάσκο και Μοσχονάς είναι όμως οι δύο που θα επιλέγονται από τον προπονητή.

3. Νουάνκο Ομπιόρα: Ο 25χρονος διεθνής Νιγηριανός αμυντικός μέσος έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Από Δεκέμβριο θα είναι διαθέσιμος.

4. Σουμπίνιο: Αν ήταν υγιής θα έπαιζε βασικός. Ο 30χρονος επιτελικός μέσος είναι εκτός λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

ΞΑΝΘΗ

1. Στράτος Σβάρνας: Ο 19χρονος στόπερ προέρχεται από την ΑΕΚ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έως σήμερα ποντάρει στην εμπειρία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

1. Νικόλα Λεάλι: Τον 23χρονο γκολκίπερ τον έχουμε δει στην Ευρώπη. Στο ελληνικό πρωτάθλημα προτιμάται ο Στέφανος Καπίνο.

2. Αλεξί Ρομαό: Ο 32χρονος Γαλλοτογκολέζος μέσος δεν έχει καταστεί εφικτό να αγωνιστεί για τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα μιας και ήταν ανέτοιμος, ενώ στην Ευρώπη έπαιξε μόνο στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Γιουνγκ Μπόις.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

-

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

1. Φάρλεϊ Ρόσα: Ο 22χρονος Βραζιλιάνος μέσος παραμένει... ανενεργός. Δεν τον έχει ρίξει στη μάχη ο Γιάννης Ματζουράκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

1. Κώστας Θεοδωρόπουλος: Ο 26χρονος κίπερ που προέρχεται από τον Αστέρα μένει μέχρι σήμερα στον πάγκο. Βασικός επιλέγεται ο Γιαννιώτης.

2. Παναγιώτης Βοσνιάδης: Ο 27χρονος τερματοφύλακας συμπλήρωσε το τρίο κάτω από τα γκολπόστ. Πήγε στη Νέα Σμύρνη τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών.

3. Κυριάκος Σαββίδης: Ο 21 ετών μέσος δεν έχει καταφέρει να πάρει χρόνο στον Πανιώνιο. Είχε, βέβαια, να αντιμετωπίσει τραυματισμό, αν και το δίδυμο Σιώπη - Κόρμπου δεν... σπάει.

4. Νίκος Κρητικός: Ο 22χρονος μέσος έλυσε το συμβόλαιό του με την Κέρκυρα και υπόγραψε για 2 χρόνια στον Πανιώνιο, περιμένοντας την ευκαιρία του.

ΠΑΟΚ

1. Ζέλικο Μπρκιτς: Ο Σέρβος κίπερ δεν έχει καταγράψει λεπτό συμμετοχής. Βασικός είναι ο Παναγιώτης Γλύκος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

-

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

1. Αντώνης Ηλιάδης: Ο 23χρονος μέσος έκανε πέρυσι "γεμάτη" χρονιά στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά μέχρι τώρα ο Γιώργος Παράσχος δεν τον έχει χρησιμοποιήσει στον Πλατανιά.

2. Ραούλ Γιορέντε: Ο Ισπανός αριστερός μπακ υπόγραψε τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου. Ο Βάντερσον Σκλαρντοβέλι είναι αναντικατάστατος.

3. Βίταλι Πριντέτα: Ο Ουκρανός στόπερ έπεισε για την αξία του μετά τη δοκιμή και υπόγραψε. Έχει τραυματιστεί και δεν έχει παίξει στη Super League. Όχι, όμως, ότι λογίζεται βασικός.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ