STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι 22 παίκτες που έπαιξαν πέρυσι στη Super League και δεν βρήκαν ομάδα

Οι 22 παίκτες που έπαιξαν πέρυσι στη Super League και δεν βρήκαν ομάδα

Η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε. Το Sport24.gr σας παρουσιάζει τη λίστα με ποδοσφαιριστές που έπαιξαν πέρυσι στη Super League και δεν κατάφεραν, τουλάχιστον έως σήμερα, να βρουν ομάδα.

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα έληξε. Έχει εκπνεύσει και η προθεσμία για τους ελεύθερους. Σε ορισμένες χώρες υπάρχει ακόμη το περιθώριο για κινήσεις ενίσχυσης. Από την περασμένη σεζόν στη Super League υπήρξαν ποδοσφαιριστές που δεν κατάφεραν να βρουν ομάδα.

Το Sport24.gr καταγράφει τους 23 παίκτες που αγωνίστηκαν σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας και κατέστη ανέφικτο για αυτούς να βρουν νέα ποδοσφαιρική στέγη. Από αυτούς φυσικά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίξει τώρα στην Ελλάδα, αλλά από τον Ιανουάριο.

Η λίστα περιλαμβάνει και ονόματα εκπλήξεις. Δεν περίμενε κανείς ότι δεν θα μπορούσαν να βρουν ομάδες παίκτες όπως ο Μπράιαν Λούι, ο Αντράζ Στρούνα, ο Λεάντρο Σαλίνο, ή αν θέλετε ακόμα και ο Μπερμπάτοφ. Δείτε αναλυτικά τις περιπτώσεις παικτών που έμειναν ελεύθεροι!

1. Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ (ΠΑΟΚ)

Ο 36χρονος Βούλγαρος υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ. Έμεινε ένα χρόνο και σε 25 παιχνίδια με τον Δικέφαλο πέτυχε 5 γκολ.

2. Ανρί Καμαρά (Παναιτωλικός)

Από το 2010 έπαιζε στην Ελλάδα ο 39χρονος Σενεγαλέζος. Τελευταία του ομάδα η "Ελαφρά Ταξιαρχία" στη Football League, με την οποία σε 13 ματς σημείωσε 6 γκολ. Το όνομά του ακούστηκε για τη Σπάρτη, αλλά το deal δεν προχώρησε. Είχε προηγηθεί το πρώτο μισό στον Παναιτωλικό (7 ματς).

3. Μάικλ Εσιέν (Παναθηναϊκός)

Οι μεγάλες προσδοκίες των οπαδών του Παναθηναϊκού για τον 34χρονο Γκανέζο αμυντικό χαφ, δεν εκπληρώθηκαν. Έμεινε ένα χρόνο στο τριφύλλι και κατέγραψε 15 συμμετοχές (είχε και 1 γκολ).

4. Γιώργος Μπαντής (Αστέρας)

Ύστερα από μια εξαιρετική χρονιά με τον Αστέρα Τρίπολης (23 συμμετοχές), ο 31 ετών γκολκίπερ δεν βρήκε ομάδα, παρότι διαπραγματεύτηκε με την Ξάνθη.

Οι 22 παίκτες που έπαιξαν πέρυσι στη Super League και δεν βρήκαν ομάδα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

5. Χαβίτο (Πανθρακικός)

Χωρίς ομάδα έμεινε ο 33χρονος Ισπανός ακραίος επιθετικός. Την περασμένη σεζόν έπαιξε με τον Πανθρακικό στη Super League, καταγράφοντας 23 συμμετοχές.

6. Ρομέου (Λεβαδειακός)

Ο 31 ετών Βραζιιλιάνος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Λεβαδειακό. Λόγω τραυματισμών πρόλαβε να παίξει μόλις 9 φορές.

7. Φερνάντο Ουσέρο (Ατρόμητος)

Ο 32χρονος Ισπανός αμυντικός χαφ έπαιξε στον Ατρόμητο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Σημείωσε 2 γκολ σε 36 ματς, αλλά έλυσε το συμβόλαιό του και αποχώρησε.

8. Τζαμέλ Αμπντούν (Βέροια)

Ύστερα από μια περιπετειώδη σεζόν στη Βέροια, έλυσε το συμβόλαιό του και αποτέλεσε παρελθόν. Ο 30χρονος Αλγερινός έπαιξε σε 17 ματς με την ομάδα της Ημαθίας και σημείωσε 3 γκολ.

Οι 22 παίκτες που έπαιξαν πέρυσι στη Super League και δεν βρήκαν ομάδα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

9. Νικολάι Ντιμιτρόφ (Ξάνθη)

Ο 29χρονος Βούλγαρος μεσοεπιθετικός υπέγραψε στην Ξάνθη το καλοκαίρι του 2015. Αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια των ακριτών, σημειώνοντας 2 γκολ. Η συνεργασία του με τους Θρακιώτες δεν συνεχίστηκε.

10. Ρομπέρτο Μπατιόν (Βέροια)

Λίγες οι συμμετοχές του πέρυσι στη Βέροια. Ο 34χρονος Αργεντινός αμυντικός χαφ φόρεσε 8 φορές τα "κυανέρυθρα" και σημείωσε 1 γκολ.

11. Ονάνγκα Ιτούα (Πλατανιάς)

Ύστερα από δύο χρόνια στον Πλατανιά ο Μπερνάρ Ονάνγκα Ιτούα αποχαιρέτησε. Δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και αποτέλεσε παρελθόν για την ομάδα των Χανίων. Πέρυσι έπαιξε σε 12 ματς και έβαλε 1 γκολ.

12. Γίρι Κλαντρούμπσκι (Καλλονή)

Ο 31 ετών Τσέχος μέσος έπαιζε πέρυσι στην Καλλονή. Αγωνίστηκε σε 11 ματς με την ομάδα της Λέσβου.

13. Μοχάμεντ Γιουσούφ (βέροια)

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε τον βρήκε στη Βέροια. Ο 28χρονος εξτρέμ από τις Κομόρες κατέγραψε 19 συμμετοχές και πέτυχε 1 γκολ.

14. Λεάντρο Σαλίνο (Ολυμπιακός)

Ο 31 ετών Βραζιλιάνος μπακ δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό και δεν κατέστη εφικτό να βρει ομάδα. Πέρυσι έπαιξε σε 26 ματς των Πειραιωτών.

Οι 22 παίκτες που έπαιξαν πέρυσι στη Super League και δεν βρήκαν ομάδα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

15. Αντράζ Στρούνα (ΠΑΣ Γιάννινα)

Ο 27χρονος Σλοβένος δεξιός μπακ "πολιορκήθηκε" από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά δεν... ενέδωσε, εκτιμώντας ότι μπορεί να παίξει σε μία από τις Top 4 ελληνικές ομάδες. Τελικά έμεινε στο... ράφι, προερχόμενος από μια "γεμάτη" σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα (25 συμμετοχές).

16. Μίροσλαβ Μάρκοβιτς (Καλλονή)

Ο 27χρονος Σέρβος αγωνίστηκε με την Καλλονή. Σε 17 ματς είχε 2 γκολ.

17. Εμιλιάνο Ρομέρο (Παναιτωλικός)

Ο 31 ετών Αργεντινός μεσοεπιθετικός πήγε πέρυσι στον Παναιτωλικό, αλλά έπαιξε σε μόλις 6 ματς. Πέτυχε και 1 γκολ.

18. Μπράιαν Λούι (Αστέρας)

Ένας από τους κορυφαίους δεξιούς μπακ στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν κατάφερε να βρει ομάδα. Η αναφορά στον 27χρονο Αργεντινό, ο οποίος έπαιξε σε 30 ματς του Αστέρα (έβαλε και 1 γκολ).

Οι 22 παίκτες που έπαιξαν πέρυσι στη Super League και δεν βρήκαν ομάδα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

19. Έλτον Ντα Σίλβα (Ξάνθη)

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος χαφ δεν έκανε καλή χρονιά στην Ξάνθη. Έπαιξε σε 4 όλα κι όλα ματς και ήταν ανέφικτο να παραμείνει.

20. Ιλιά Αλεξίεβιτς (Παναιτωλικός)

Ο 25χρονος Λευκορώσος μέσος πήγε στον Παναιτωλικό στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν. Φόρεσε σε τρία παιχνίδια τη φανέλα της ομάδας του Αγρινίου.

21. Κέβιν Μαρτίνες (Παναιτωλικός)

Ο 27χρονος Ισπανός αριστερός μπακ είχε προτάσεις, δεν ενθουσιάστηκε με καμία από αυτές και έμεινε στο... ράφι. Πέρυσι έπαιξε σε 24 ματς.

Οι 22 παίκτες που έπαιξαν πέρυσι στη Super League και δεν βρήκαν ομάδα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

22. Μούκαμ (Αστέρας)

Ο 22χρονος Γαλλοκαμερουνέζος μέσος ήταν για δύο χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης. Πέρυσι έπαιξε σε 14 παιχνίδια και σημείωσε 2 γκολ.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ