STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Βέροια 2-0

ΟΦΗ - Βέροια 2-0
Λαμπρόπουλος INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ έπαιξε όσο χρειάστηκε κι έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Μίρνες Σίσιτς, με δυο ασίστ, νίκησε 2-0 την μαχητική Βέροια στην Κρήτη.

Η προϊστορία επιβεβαιώθηκε γι ακόμα μία φορά και ο ΟΦΗ όχι μόνο νίκησε την Βέροια, αλλά το έκανε δίχως να δεχθεί γκολ. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Σίσιτς, που με την ποιότητα του "σέρβιρε" δυο ασίστ, τις οποίες Σόουζα και Λαμπρόπουλος μετέγραψαν σε γκολ.

Η Βέροια στο πρώτο μέρος ήταν κακή, στην επανάληψη προσπάθησε και πίεσε την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου (που συμπλήρωσε 400 συμμετοχές σε πάγκους ομάδων), όμως της έλειψε η ουσία.

Δείτε την Κυριακή στις 21:45, την εκπομπή SUPER BALL, με ρεπορτάζ, σχόλια και συνεντεύξεις από το ΟΑΚΑ και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην 10η αγωνιστική της Superleague.

Στοιχεία αγώνα

Γήπεδο: "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης"

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)

Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

4ος: Σπάθας (Πειραιά)

----------------------------------------

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Κουρδάκης, Βαντό, Ζαχαράκης, Σόουζα, Ιωαννίδης (Μπούρμπος 79'), Βερόν, Λαμπρόπουλος, Σίσιτς, Κουτσιανικούλης (Ζορμπάς 78'), Παπάζολγου (Βιτώρος 63').

Βέροια (Καρύδας): Λόπες, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Καλί, Ορέστες, Καλογέρης, Ζε Βιτόρ, Καλτσάς (Παυλίδης 84'), Κόστλι (Πέρες 63'), Ιωάννου, Ολαϊτάν.

Σκόρερ: Σόουζα (42' σουτ), Λαμπρόπουλος (60' σουτ)

Κάρτες: Καλογέρης (κίτρινη 60'), Ιωαννίδης (κίτρινη 72'), Ολαϊτάν (κίτρινη 81'), Ζορμπάς (κίτρινη 92')

Το παιχνίδι

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και σωστά πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 42ο λεπτό, με τον Ντένις Σόουζα. Ο Σίσιτς πρόλαβε τη μπάλα από τα δεξιά με αυτοθυσία, γύρισε μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο Σόουζα με προβολή άνοιξε το σκορ.

Νωρίτερα η ομάδα της Κρήτης είχε προειδοποιήσει την άμυνα της Βέροιας με ένα καλό σουτ του Σίσιτς στο 11' (με διπλή προσπάθεια μάζεψε ο Λόπες), ένα παρολίγον τέτ α τετ του Παπάζογλου και ένα νέο σουτ του Σίσιτς στο 31ο λεπτό.

Η Βέροια φάνηκε απειλητική μόνο στο 24' κι αυτό με ατομική ενέργεια του Καλτσά από τα δεξιά, όταν και ξεπέρασε δυο παίκτες κι έκανε το σουτ, με τη μπάλα ωστόσο να βγαίνει ελάχιστα άουτ.

Προσπάθησε αλλά...

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αρκετό ρυθμό και πίεση από τους παίκτες της Βέροιας που έψαχναν την ισοφάριση. Ο ΟΦΗ ωστόσο έκανε την πρώτη φάση στο 51', με ένα σουτ του Παπάζογλου από καλή θέση, που κατέληξε στην αγκαλιά του Λόπες.

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου έπαιζαν έξυπνα στην αντεπίθεση, κι έφτασαν σε δεύτερο γκολ στο 60ο λεπτό. Ο Σίσιτς με ατομική ενέργεια ξεπέρασε τον αντίπαλο του από τα αριστερά, γέμισε στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Λαμπρόπουλος με σουτ νίκησε τον Λόπες.

Το παιχνίδι θα μπορούσε να καθαρίσει οριστικά στο 78ο λεπτό, αν ο Ιωαννίδης ήταν πιο εύστοχος σε ένα σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

MVP του αγώνα

Σίσιτς, Σόουζα και Βάντο έκαναν καλό παιχνίδι. Ο πρώτος έφτιαχνε τα γκολ και οι άλλοι δυο "καθάριζαν" όποιες φάσεις πήγαιναν να κάνουν οι παίκτες της Βέροιας.

Αδύναμος κρίκος

Ζε Βιτόρ και Καλογέρης δεν μπόρεσαν σε καμία περίπτωση να αναπληρώσουν το κενό του Παντελή Καφέ. Επίσης ο Γεωργιάδης πέρασε δύσκολες στιγμές απέναντι στον Σίσιτς.

Στατιστικά Αγώνα

2 Γκολ 0
2 Ασίστ 0
14 Τελικές Προσπάθειες 7
6 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
8 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 3
0 Κεφαλιές 2
2 Αποκρούσεις 6
12 Επεμβάσεις 13
27 Κλεψίματα 25
17 Φάουλ 16
3 Οφσάιντ 1
2 Κόρνερ 3
59 Λάθη 62
3/14 Γεμίσματα 10/19
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ