STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Πανιώνιος 2-1

ΟΦΗ - Πανιώνιος 2-1
INTIME SPORTS

Μία σπουδαία νίκη, που τον απομακρύνει αρκετά από τη ζώνη του υποβιβασμού, πέτυχε ο ΟΦΗ, που επικράτησε με 2-1 του Πανιωνίου.

Με τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο να δημιουργεί, αλλά και να σκοράρει αυτή τη φορά, ο ΟΦΗ πήρε το τρίποντο απέναντι στον Πανιώνιο με 2-1.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 43ο λεπτό με τον Λαμπρόπουλο, μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Κουτσιανικούλη, ενώ στο 47' ο σκόρερ έγινε δημιουργός, δίνοντας στον Περογαμβράκη τη δυνατότητα να κάνει το 2-0.

Μη χάσετε την Κυριακή στις 21.45 την εκπομπή SUPER BALL με τον Παντελή Βλαχόπουλο και τον Θέμη Καίσαρη. Καλεσμένος ο διεθνής άσος της Σέλτικ, Γιώργος Σαμαράς. Πλούσιο ρεπορτάζ από όλα τα γήπεδα της Superleague, κριτική των επίμαχων φάσεων και φυσικά τα δικά σας σχόλια.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 88ο λεπτό με τον Αραβίδη.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα ΟΦΗ - Πανιώνιος

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης"

Διαιτητής: Θάνος

Βοηθοί: Σωτηρόπουλος, Ποντίκης

ΟΦΗ (Πετράκης): Αγριμάκης, Βαλεριάνος (39' Κουρδάκης), Σαρ, Σόουζα, Μονιάκης, Βερόν (69' Ζορμπάς), Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης (77' Βιτώρος), Παπάζογλου

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Κούρντι, Τόσκας, Αυλωνίτης, Ρόκας (52' Κούρος), Ανδράλας (73' Παναγιωτούδης), Σάμαρης, Μενδρινός, Αραβίδης, Οκόγιε (52' Κολοβός), Καμπάνταης

Γκολ: 43' Λαμπρόπουλος, 47' Περογαμβράκης / 88' Αραβίδης

Κίτρινες κάρτες: Παπάζογλου / Σάμαρης, Μενδρινός

Ανασκόπηση αγώνα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με εντυπωσιακό ρυθμό, χωρίς όμως πολλές φάσεις από τις δύο ομάδες. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι μόνες περιπτώσεις που απειλήθηκαν οι δύο τερματοφύλακες ήταν με μακρινά σουτ, τα οποία μάλιστα εξουδετέρωσαν εύκολα.

Όλα αυτά μέχρι το 43ο λεπτό, όταν ο Βασίλης Κουτσιανικούλης πέρασε τη μισή ομάδα του Πανιωνίου και γύρισε την μπάλα στον αμαρκάριστο Λαμπρόπουλο, ο οποίος με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0 για τους Κρητικούς.

Στο φινάλε του πρώτου μέρους, ο Πανιώνιος είχε την ευκαιρία να απαντήσει, αλλά η κεφαλιά του Τόσκα μετά το φάουλ του Μενδρινού πέρασε ελάχιστα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αγριμάκη.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και προτού καλά-καλά μπουν στο κλίμα του αγώνα οι "κυανέρυθροι", ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης "χτύπησε" και πάλι. Συγκεκριμένα στο 47', ο Λαμπρόπουλος βρήκε εξαιρετικά τον συμπαίκτη του, ο οποίος με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Πανιώνιος, που έμεινε πλέον κάτω από το σημερινό του αντίπαλο στη βαθμολογία, κατάφερε να μειώσει στο 88ο λεπτό με τον Αραβίδη, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Αγριμάκη στο τετ-α-τετ που είχαν. Ωστόσο, δεν είχε το χρόνο για να προλάβει να διεκδικήσει το βαθμό της ισοπαλίας, με συνέπεια να υποστεί την 6η εκτός έδρας ήττα του.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΟΦΗ, αφού μετά τις δύο ασίστ την προηγούμενη αγωνιστική, μοίρασε άλλη μία σήμερα, ενώ νωρίτερα είχε ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

Ο αδύναμος κρίκος

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν μπορεί να δώσει στην ομάδα του όσα έδινε τον πρώτο καιρό και πιθανότατα να αποτελέσει σύντομα παρελθόν.

Στατιστικά Αγώνα

2 Γκολ 1
2 Ασίστ 0
12 Τελικές Προσπάθειες 14
5 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3
5 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 9
2 Κεφαλιές 2
7 Αποκρούσεις 5
17 Επεμβάσεις 19
40 Κλεψίματα 30
16 Φάουλ 16
2 Οφσάιντ 0
4 Κόρνερ 6
56 Λάθη 63
3/25 Γεμίσματα 5/21
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ