STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Λεβαδειακός 0-2

ΟΦΗ - Λεβαδειακός 0-2
INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός σημείωσε το τέταρτο σερί διπλό στην έδρα του ΟΦΗ και πρώτο του στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας των Κρητικών με 2-0. Τρία δοκάρια οι γηπεδούχοι!

Η παράδοση που έχει χτίσει ο Λεβαδειακός από τη σεζόν 2007-2008 στην έδρα του ΟΦΗ αποδείχθηκε πιο ισχυρή από το φετινό αήττητο στο Γεντί Κουλέ που κρατούσαν οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου μέχρι σήμερα το απόγευμα. Οι Βοιωτοί επικράτησαν με 2-0 (45' Μάρτινς, 53' αυτ. Κουρδάκης), σημειώνοντας το πρώτο τους διπλό στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και την τέταρτη σερί νίκη μέσα στο Ηράκλειο επί των Κρητικών!

Με αυτή τη νίκη οι παίκτες του Παράσχου έφτασαν τους 12 βαθμούς, πλησιάζοντας στον πόντο αυτούς του Νίκου Αναστόπουλου οι οποίοι είδαν απόψε την μπάλα να χτυπάει τρεις φορές στα δοκάρια του Γεντί Κουλέ (8' Σίσιτς, 25' Κουτσιανικούλης, 69' Βερόν).

Δείτε την Κυριακή στις 21:45, την εκπομπή SUPER BALL, με ρεπορτάζ, σχόλια και συνεντεύξεις από το ΟΑΚΑ και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην 9η αγωνιστική της Superleague.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: "Θ. Βαρδινογιάννης"

Καιρός: Ηλιοφάνεια κατά περιόδους

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας

Βοηθοί: Νικόλαος Φαντόπουλος, Κοσμάς Χαρίσης

Τέταρτος: Δημήτριος Θάνος

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Κουρδάκης, Σόουζα, Βάντο (60' Βιτώρος), Ιωαννίδης, Βερόν (81' Περογαμβράκης), Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης (60' Ζορμπάς) Σίσιτς, Παπάζογλου.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Μεντί, Κόρμπος, Γεωργίου, Ζησόπουλος, Πόι (87' Ναπολεόνι), Μάρτινς, Μίλιεβιτς (46' Ακόστα), Βασιλείου (75' Λισγάρας).

Γκολ: 45' Μάρτινς, 53' (αυτ.) Κουρδάκης

Δοκάρια: 8' Σίσιτς, 25' Κουτσιανικούλης, 69' Βερόν

Κίτρινες κάρτες: 38' Μίλιεβιτς

Ο αγώνας

Τα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης ανήκαν εξολοκλήρου στους γηπεδούχους που έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Μόλις στο 8' ο Σίσιτς είδε την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι μετά από το σουτ που δοκίμασε, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Κουτσιανικούλη στο 25'.

Ενδιάμεσα ο Λαμπρόπουλος είχε ένα σουτ που έφυγε άουτ (11'), ενώ ο Κουτσιανικούλης πέρασε και τον πορτιέρο αλλά από πολύ πλάγια θέση δεν μπόρεσε να γυρίσει την μπάλα προς την εστία (21').

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν στη συνέχεια, είχαν την πρώτη τελική στο 27' με τον Μάρτινς, αλλά και πάλι η σπουδαία ευκαιρία ήρθε για τον ΟΦΗ με τον Κουτσιανικούλη να μην μπορεί να νικήσει τον Κυριακίδη σε τετ-α-τετ στο 44'.

Οι μεν δοκάρια, οι δε δίχτυα

Σαν... τιμωρία για τη νέα χαμένη ευκαιρία των γηπεδούχων, ήρθε η αντεπίθεση του Πόι από αριστερά στο επόμενο λεπτό (45'), ο οποίος έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Μάρτινς, με τον Βραζιλιάνο να περνάει την μπάλα πάνω από τον τον Γουναρίδη γράφοντας το 0-1.

Στην επανάληψη ο Λεβαδειακός μπήκε με εξαιρετική ψυχολογία χάρη στο γκολ του Βραζιλιάνου και έκλεισε τον ΟΦΗ στα καρέ του. Στο 49' ο Βάντο πρόλαβε τελευταία στιγμή τον Ακόστα, στο 52' ο Γουναρίδης σταμάτησε το πλασέ του Μάρτινς και στο 53' ήρθε το γκολ.

Ο Πόι μπήκε επικίνδυνα από αριστερά και έκανε την παράλληλη σέντρα, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα καθώς χτύπησε στον Κουρδάκη και άλλαξε πορεία αιφνιδιάζοντας τον πορτιέρο των Κρητικών.

Αλλο ένα δοκάρι και τέλος το ματς

Μετά το 0-2 οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους οι οποίοι προσπάθησαν να μειώσουν, αλλά σταμάτησαν ξανά στο δοκάρι και στον Κυριακίδη. Στην ίδια φάση (69') ο Βερόν είδε την μπάλα στη ρίζα του δεξιού δοκαριού και ο Βιτώρος το σουτ που δοκίμασε- παίρνοντας το ριμπάουντ- να το διώχνει εντυπωσιακά ο κίπερ του Λεβαδειακού.

Ο Κυριακίδης ήταν αυτός που σταμάτησε και τον Ζορμπά στο δυνατό σουτ που έπιασε από το ύψος της περιοχής στο 79', στην τελευταία αξιόλογη φάση της αναμέτρησης.

MVP της αναμέτρησης

Ο Πόι έκανε τη διαφορά χτυπώντας από αριστερά τον ΟΦΗ στις αντεπιθέσεις. Στο 45' έβγαλε τετ-α-τετ τον Μάρτινς για το 0-1 και στο 53' ανάγκασε τον Κουρδάκη να γράψει το 0-2 στην προσπάθειά του να κόψει την μπάλα. Ο Αργεντίνος έχει αρχίσει και δένει για τα καλά με τον Λεβαδειακό και σήμερα έκανε τη διαφορά με άξιο συμπαραστάτη τον Μάρτινς.

Αδύναμος κρίκος

Ο Κουτσιανικούλης ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης των γηπεδούχων. Εβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Σίσιτς που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια είχε ένα και ο ίδιος. Θα μπορούσε όμως στο 44' να... διαγράψει αυτή την ατυχία, ωστόσο δεν νίκησε τον Κυριακίδη σε τετ-α-τετ. Το 1-0 δεν έγινε, στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε το 0-1 και κάπως έτσι ο "Κούτσια" παίρνει τον τίτλο του μοιραίου.

Στατιστικά

Γκολ
Ασίστ
Τελικές Προσπάθειες
Σουτ εντός μεγάλης περιοχής
Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής
Κεφαλιές
Αποκρούσεις
Επεμβάσεις
Κλεψίματα
Φάουλ
Οφσάιντ
Κόρνερ
Λάθη
Γεμίσματα
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ